Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

350 Τόννοι πετρελαίου...




Παραμένουν σαν βόμβα έτοιμη να σκάσει στο βυθό της Καλντέρας. Η απάντληση απέτυχε και πάνε να το καλύψουν. Νυχτιάτικα έφυγαν τα σκάφη και χωρίς να πούνε κουβέντα για την ουσία, 350 τόνοι ουσίας λέμε παραμένουν κάτω, πάρα μόνο μας ενημέρωσαν ότι 4 εβδομάδες τώρα έβγαλαν "929 κυβικά μέτρα μείγματος πετρελαίου και θαλασσινού νερού", με ότι μπορεί να καταλάβει ή να ερμηνεύσει κανείς. Οι εταιρείες πήραν τα 6 ζεστά εκατομμύρια, το Υπουργείο έχει πάει για μπάνια, οι τοπικοί Άρχοντες μετράνε τις ξαπλώστρες και ο Λούης συνεχίζεινα εξυπηρετείται από τους τοπικούς φορείς αφού το χρήμα είναι πάντα πιο γλυκό.
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και αλίμονο εάν περιμένουμε τον Τρεμόπουλο και τους τρέντυ οικολόγους να μας σώσουν, αυτοί άλλωστε σαν πρώτη οικολογική...προτεραιότητα έχουν να σώσουν τους Βαλιλανάτους και τους σλαβοβούλγαρους "Μακεδόνες"!
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε