Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Για γέλια ...και για κλάματα!!!!

Πραγματικά μείναμε άφωνοι από την ‘’κουτοπονηριά ‘’ των εν λόγο κυρίων !!! την αναλγησία των Δικαστικών λειτουργών και την αφασία της ελληνικής διοίκησης που βεβαιώνει για περιουσίες που ουσιαστικά Δέν υπάρχουν....
άρε καημένη Ελλάδα ,γιαυτό δεν κάνουμε προκοπή!!
Γιατί κάποιοι συμπεριφέρονται
ως τσιφλικάδες ,ως νταήδες ..
Και άντε να πει κανείς για τους ιδιώτες ,μα και για το ιστορικό εκκλησάκι της θεοσκέπαστης που μάθαμε πως κτίστηκε το 1050;
@ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣ
ΘΗΡΑ 23-4- 2009.


ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ
του
ΓΚΟΥΜΟΥΔΗ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
κατοίκου ΦΗΡΟΣΤΕΦΑΝΙΟΥ ΝΗΣΟΥ ΘΗΡΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΠΡΟΣ

1. κον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
2. κον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΝ ΕΦΕΤΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΕΡΜΟΥΠΟΛΙΣ ΣΥΡΟΥ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1. ΙΕΡΑΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΝ ΘΗΡΑΣ
2. Αιδεσιμώτατον ΙΕΡΕΑΝ ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΙΟΥ ΘΗΡΑΣ
3. ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΝ ΝΑΞΟΥ
4. ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΝ ΘΗΡΑΣ
5. ΣΥΝΗΓΟΡΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
6. ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΝ ΘΗΡΑΣ
7. ΕΠΑΡΧΕΙΟΝ ΘΗΡΑΣ
8. ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΝ ΘΗΡΑΣ
9. VOLCANO T.V.
10. Δ.Ο.Υ. ΘΗΡΑΣ


ΘΕΜΑ: ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΣ ΕΚ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΠΛΗΜ/ΚΕΙΟΥ ΝΑΞΟΥ.
ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΝ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΟΣ.

ΣΧΕΤ.: Α) Η από 8 ΜΑΙΟΥ 2008 αναφορά μου.
Β) Η από 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2008 ομοία.

Εν συνεχεία ανωτέρω σχετικών αναφορών μου ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ ΕΝΤΟΝΩΣ αναφέρω τα κάτωθι:

1.-) Ο συμπολίτης μας κος ΚΑΦΟΥΡΟΣ Αγαθάγγελος, μετά των ΜΑΝΩΛΑΚΕΛΗ Νικολάου εκ ΛΕΣΒΟΥ και ΠΑΠΑΔΑΚΗ Θεοδώρου εξ ΕΒΡΟΥ, οργάνωσαν συμμορίαν και μετά του μοναδικού υποστηρικτού των Δικηγόρου κου ΓΑΒΡΙΛΗ Ελευθερίου (όλοι οι λοιποί δικηγόροι της περιοχής, γνώστες της καταστάσεως αλλά και του ποιού των κατηγορουμένων απεμακρύνθησαν απορημένοι) ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΑΝ την μικρήν κοινωνίαν της Θήρας με την ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΙΚΗΝ ΤΩΝ διάθεσιν αφενός, και την ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗΝ μεθοδείαν των αφετέρου. ΕΙΝΑΙ δε απολύτως ΒΕΒΑΙΟΝ ότι η παραβατική των συμπεριφορά, δράσις και αποθράσυνσις, εβοηθήθη τα μέγιστα από την ΑΔΡΑΝΕΙΑΝ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗΝ της Δικαιοσύνης, οφειλομένην προφανώς εις ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΝ ή ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΝ ή ότι άλλο τι δύναται τις να υποθέσει !!!!! των εκπροσώπων της.
Τούτο δε το ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ με όλην την δύναμιν της ψυχής μου, διότι νοιώθω ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ, ταλαιπωρούμαστε εγώ και η οικογένειά μου από το 2005 και παρά τας επανειλημμένας μηνύσεις μου και μάλιστα εκτός των άλλων και δι’ ΑΠΑΤΗΝ εις βαθμόν κακουργήματος, μέχρι σήμερον δεν ηγέρθη ουδεμία ποινική δίωξις εναντίον της ΣΠΕΙΡΑΣ των απατεώνων. Περιορίστηκαν μόνον εις το αδίκημα της ΑΥΤΟΔΙΚΙΑΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ και τούτο αντιμετωπίσθη με προχειρότητα πρωτοφανή.
Η μηνυτήρια αναφορά μου έφθασε εις χείρας της Εισαγγελίας Νάξου την 31-10-2005 και μετά από ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΗ προκαταρκτικήν εξέτασιν ηγέρθη κατηγορία μόνον δι’ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑΝ και όχι ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΩΣ ΕΠΡΕΠΕ, αλλά εναντίον των δύο και φυσικά ο έτερος εχρησιμοποιήθει ως ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΣ. Εκδικάσθηκε μετά από μίαν αναβολήν την 8-10-2007 ήτοι μετά δύο έτη και μετά από έφεσιν των και μετά δύο αναβολές την 17-12-2008 και 8-4-2009 με ότι συνεπάγεται, ορίσθηκε να εκδικασθεί την 27-1-2010.

2.-) ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ μετά από μήνυσιν του κατηγορουμένου ΚΑΦΟΥΡΟΥ Αγαθάγγελου δι’ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑΝ εναντίον μας τον ΑΠΡΙΛΙΟΝ του 2008, διετάχθη από την Αντ/λέαν κα ΣΩΤΗΡΙΟΥ η σύλληψις όλων των εργαζομένων εις την νόμιμον οικοδομήν μας ως ΣΥΝΕΡΓΩΝ ΕΙΣ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑΝ και οδηγήθησαν από την Αστυνομίαν εις Νάξον δια ν’ ακολουθηθεί ΔΗΘΕΝ η αυτόφωρος διαδικασία, ενώ τον κατήγορον τον άφησαν εις την ησυχίαν του. Βεβαίως αυτόφωρον δεν θα ηδύνατο να γίνει ως ήτο φυσικόν, όμως η ταλαιπωρία των εργαζομένων κατηγορουμένων ως ΣΥΝΕΡΓΩΝ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑΣ επετεύχθη και η ΕΙΚΟΝΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ολοκληρώθηκε. Διότι εργαζόμενοι εις Νόμιμον οικοδομήν ΑΘΩΟΙ οδηγήθησαν ως πρόβατα επί σφαγήν εις την ΝΑΞΟΝ, ΑΠΟΡΗΜΕΝΟΙ, ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟΙ από τον κάματον, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ από την συμπεριφοράν, με τας συζύγους και τα τέκνα των να διαμαρτύρονται και να κλαίνε και την μικράν κοινωνίαν της Θήρας να χλευάζει, ν’ απορεί και να γελά με τα «ΝΟΜΙΜΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ». Να διανυκτερεύουν εις Νάξον, ένεκα μη υπάρξεως πλοίου, και να καλούνται προφορικά να δικασθούν πάλιν εις ΝΑΞΟΝ την 15-4-2008, ενώ την ίδιαν ημερομηνίαν ήταν προγραμματισμένο μονομελές εις Θήραν κλπ…..
Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά εις τα χρονικά του πλημ/κείου Νάξου, να διατάσσει την σύλληψιν εργαζομένων εις νόμιμον οικοδομήν ως ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑΝ και να τους οδηγεί εις το αυτόφωρον, που εκ των προτέρων ήτο γνωστόν ότι δεν θα εγένετο.
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ;;;!!!!!!!!!!...

3.-) Η συμμορία των τριών, αλλά πιστεύω και άλλων συνεργών αφανών προς στιγμήν, σχεδίασαν και οργάνωσαν την ΑΠΑΤΗΝ ως ακολούθως: Υπεβλήθη δήλωσις Ε9 εξ ονόματος ΚΑΦΟΥΡΟΥ εις την ΔΟΥ ΘΗΡΑΣ και η οποία περιελάμβανε τα εξής περιουσιακά στοιχεία:

Α/Α
ΝΟΜΟΣ
ΔΗΜΟΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
ΘΕΣΗ
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΗ
ΚΑΛΛΙΕΡΓ. ΕΚΤΑΣΗΣ
1
ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΙ
ΠΕΤΑΛΟΥ
9.500 τ.μ.
2
ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΙ
ΑΓ. ΑΡΤΕΜΙΟΣ
9.000 τ.μ.
3
ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΙ
ΣΚΑΡΟΣ-ΒΟΣΚΟΤΟΠΟΣ
25.000 τ.μ.
4
ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΙ
ΟΡΥΧΕΙΑ ΘΗΡΑΣ
20.000 τ.μ.

Το 2003 με τροποποιητική-συμπληρωματική δήλωση Ε9 τα περιουσιακά στοιχεία ως εκ ΘΑΥΜΑΤΟΣ αυξήθηκαν ως εξής:

Α/Α
ΝΟΜΟΣ
ΔΗΜΟΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
ΘΕΣΗ
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΗ
ΚΑΛΛΙΕΡΓ. ΕΚΤΑΣΗΣ
1
ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΙ
ΠΕΤΑΛΟΥ
200.000 τ.μ.
2
ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΙ
ΑΓ. ΑΡΤΕΜΙΟΣ
200.000 τ.μ.
3
ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΙ
ΣΚΑΡΟΣ-ΒΟΣΚΟΤΟΠΟΣ
150.000 τ.μ.
4
ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΙ
ΟΡΥΧΕΙΑ ΘΗΡΑΣ
300.000 τ.μ.
5
ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΟΙΑ
ΚΟΥΛΟΥΜΠΟΣ
400.000 τ.μ.

Το 2005 με νέα δήλωση Ε9 τα περιουσιακά στοιχεία ως εκ ΘΑΥΜΑΤΟΣ – ΘΑΥΜΑΤΩΝ διαμορφώθηκαν ως ακολούθως:


Α/Α
ΝΟΜΟΣ
ΔΗΜΟΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
ΘΕΣΗ
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΗ
ΚΑΛΛΙΕΡΓ. ΕΚΤΑΣΗΣ
1
ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΘΗΡΑΣ-ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΙ
ΠΕΤΑΛΟΥ-ΓΑΙΔΟΥΡΟΜΑΝΔΡΑ
1.000.000 τ.μ.
2
ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΘΗΡΑΣ-ΒΟΥΡΒΟΥΛΟΣ
ΑΓ. ΑΡΤΕΜΙΟΣ - ΧΑΛΑΡΑ
1.000.000 τ.μ.
3
ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΘΗΡΑΣ-ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΙ
ΣΚΑΡΟΣ-ΚΑΛΝΤΕΡΑ
1.000.000 τ.μ.
4
ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΟΙΑ και ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΙ
ΚΟΥΛΟΥΜΠΟΣ
2.000.000 τ.μ.
5
ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΘΗΡΑΣ - ΦΗΡΑ
ΟΡΥΧΕΙΑ - ΘΗΡΑΣ
2.000.000 τ.μ.
6
ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΘΗΡΑΣ - ΦΗΡΑ
ΠΛΑΤΕΙΕΣ
2.000.000 τ.μ.
7
ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΘΗΡΑΣ – ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΓΩΝΙΑ
ΕΠΙΣΚΟΠΗ
1.000.000 τ.μ
8
ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΘΗΡΑΣ-ΕΜΠΟΡΕΙΟ
ΠΕΡΙΒΟΛΟΣ
1.000.000 τ.μ
9
ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΘΗΡΑΣ-ΜΕΣΑΡΙΑ-ΜΟΝΟΛΙΘ
ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ
1.000.000 τ.μ

Αν συγκρίνουμε τα ανωτέρω τρία Ε9 διακρίνουμε:

α) Θεαματική αύξησιν της περιουσίας, ήτοι επί συνόλου 63.500 τ.μ. το 1999, το 2003 αυξήθηκε εις το μυθικόν ΝΟΥΜΕΡΟ των 1.250.000 τ.μ. και το 2005 ΕΣΠΑΣΕ ΡΕΚΟΡ εις την μικράν έκτασιν της Θήρας, πού αν θυμούμαι όλη η έκτασις της είναι 72 τετραγωνικά χιλιόμετρα, και έφθασε εις το ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΣΟ των 12.000.000 τ.μ.
β) Τα ορυχεία από την κοινότητα Ημεροβιγλίου 20.000 τ.μ. μετετέθησαν εις την κοινότητα Θήρας, αλλά διογκώθησαν και έγιναν 300.000 τ.μ. και το 2005 ΦΟΥΣΚΩΣΑΝ έτι περισσότερον και έγιναν 2.000.000 τ.μ.
«ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ» τους πότισε με την ΙΔΕΑΝ, πώς αν αναγράψουν στο Ε9 περιουσίες γίνονται δικές τους αν ο πραγματικός ιδιοκτήτης, το ανέγραψε αργότερα εις το Ε9, ανεξάρτητα αν έχει συμβόλαια κλπ.
Ούτως αισθανόμενοι ότι έχουν και ΝΟΜΙΚΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΝ, επεδόθησαν εις το απατηλόν και εκβιαστικόν έργον των. Ήτοι: της καταπατήσεως εκτάσεων , καταλήψεων μικρών οικημάτων και δια «τραμπουκισμών» και απειλών, αναγκάζουν τους νόμιμους και φιλήσυχους πολίτας να προστρέχουν εις τα δικαστήρια, τα οποία ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν ασχολούνται με την ΑΠΑΤΗΝ ΤΩΝ και τα λοιπά αδικήματα των, αλλά προτιμούν την ΑΥΤΟΔΙΚΙΑΝ με ότι αυτό συνεπάγεται, τόσο δια τα δικαστήρια (φόρτος δικών) όσο και δια τους ιδιοκτήτες.
Η ΑΠΑΤΗ είναι πεντακάθαρη και ορατή και μόνο από τους ανωτέρω πίνακες ήτοι τα Ε9 του ΚΑΦΟΥΡΟΥ, εκτός των άλλων στοιχείων και μαρτυριών που τους έστειλα και πού «ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ» και παρά ταύτα με εγκατέλειψαν ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΝ και καλύπτουν την παράνομον σπείραν, με αποκορύφωμα, μετά από καταγγελίες του ΚΑΦΟΥΡΟΥ για πολεοδομικές παραβάσεις εις την νόμιμον οικοδομήν του υιού μου και εις το Ξενοδοχείον SANTORINI PALACE του οποίου είμαι μέτοχος με 17%, να διαταχθεί από την Ειρηνοδίκην Θήρας μετά από παραγγελία της Εισαγγελίας Νάξου, ο έλεγχος της Οικοδομής και να τρέχουν οι δύο Κυρίες της Πολεοδομίας με φακούς είς χείρας των, να διαπιστώσουν αστείες παραβάσεις εις τα υπόγεια του κτηρίου και να αναγκάζονται παρά την θέλησίν των, αφού εις την Σαντορίνη είναι ορατές οι πολεοδομικές παραβάσεις εις όλα τα οικήματα και όχι εις τα υπόγεια. Όμως τρομοκρατημένες από την Εισαγγελική παραγγελία έπρεπε να διαπιστώσουν κάτι και να μας αναγκάζουν εις την Διαδικασίαν της Αναθεωρήσεως αφενός και εις την εκτέλεσιν περιττών πλήν δαπανηρών δι’ ημάς εργασιών. Δεν αναγράφω άλλα δια την ΑΔΙΚΙΑΝ εις βάρος μου με την ΕΛΠΙΔΑ ότι θ’ ασχοληθείτε ώστε ν’ αναγκασθεί η Εισαγγελία να εγείρει Ποινικήν δίωξιν δι’ ΑΠΑΤΗΝ, ΕΚΒΙΑΣΜΟΝ κλπ. ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ώστε να σωθεί η ΚΟΙΝΩΝΙΑ της Θήρας, διότι πρόκειται να ταλαιπωρηθούν ιδιοκτήτες που κατέχουν τα 12.000.000 τ.μ. που έχουν αναγράψει οι απατεώνες εις το Ε9.

4.-) Ο Ιερός Ναός «ΘΕΟΣΚΕΠΑΣΤΗ» εις το Ημεροβίγλιον Θήρας ως είναι φυσικόν ανήκει εις την ΕΝΟΡΙΑΝ Ημεροβιγλίου και κατ’ επέκτασιν εις την ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΝ ΘΗΡΑΣ. Είναι ένας γραφικότατος Ναός εις την ΚΑΛΝΤΕΡΑΝ, τον οποίον επί καθημερινής βάσεως επισκέπτονταν οι ευλαβείς Χριστιανοί δια ν’ ασκήσουν τα Θρησκευτικά των καθήκοντα. Το λιβάνι ευωδίαζε και οι κανδήλες εσκόρπιζαν το ιλαρόν φώς. Όμως τα τελευταία έτη η καταπατητική μανία της συμμορίας με πρωτεργάτη τον ΚΑΦΟΥΡΟ, κατέλαβαν τον Ναόν και την ευωδία του λιβανιού αντικατέστησε το κάπνισμα τσιγάρων και ΧΑΣΙΣ.
Μετά από μήνυσιν δυστυχώς ηγέρθη Ποινική δίωξις, μόνον ΔΙΑ ΦΘΟΡΑΝ ΞΕΝΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ και πρωτοδίκως κατεδικάσθη ο ΚΑΦΟΥΡΟΣ με εφέσιμη ποινή 5 ή 6 μηνών. Μέχρις εκδικάσεως της εφέσεως ο Ιερεύς της ΕΝΟΡΙΑΣ και προκειμένου να Εορτασθεί ο ΝΑΟΣ την 26η Δεκεμβρίου αυτοδικώντας παρεβίασε την είσοδο και ετοποθέτησε νέαν κλειδαριάν. Έκτοτε ο ΚΑΦΟΥΡΟΣ δεν επιχείρησε να εισβάλει εις τον ΝΑΟΝ, αλλά ούτε και υπερασπίσθηκε την «ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ». Όμως μετά την αθώωσίν του από το ΕΦΕΤΕΙΟ !!!!!! ξανά παραβίασε την είσοδο και κατέλαβε τον ΝΑΟΝ, αλλάζοντας κλειδαριά. Η Ειρηνοδίκης Θήρας εξέδωσε προσωρινή απόφαση αποβολής του ΚΑΦΟΥΡΟΥ από τον ΝΑΟΝ και φυσικά δεν δύναται να εκτελεσθεί. ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΙΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ κλπ. ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ.

5.-) Κύριοι ανώτατοι Εισαγγελείς καταγγέλλω ως πιστός Χριστιανός την αδυναμίαν του Νόμου να επιβληθεί και προστατεύσει την νομιμότητα και ΠΑΡΑΚΑΛΩ όπως διατάξετε πάραυτα ώστε ν’ αποβληθεί βιαίως ο ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ και να πάψει η ΒΕΒΗΛΩΣΙΣ του ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ και να δυνηθούν οι ευλαβείς Χριστιανοί ν’ ασκήσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ υπάρχουν νόμοι για την επιβουλή της Θρησκευτικής Ειρήνης ή ΟΧΙ ;; Αν ναι διατί οι δικαστικοί δεν τους εφαρμόζουν ;; Διατί δίδουν το δικαίωμα εις τους πολίτας ν’ αγανακτούν και ν’ απορούν δια την ΑΠΡΑΞΙΑΝ ΤΩΝ και να νοιώθουν ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ;; Διατί ενώ υφίστανται αδικήματα όπως ΑΠΑΤΗΣ – ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ – ΑΠΕΙΛΩΝ – ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ – ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ – ΔΙΑΤΑΡΑΞΕΩΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ κλπ. τα παραβλέπουν αδιαφορώντας και ασχολούνται με ΑΥΤΟΔΙΚΙΕΣ και φθορές ξένης ιδιοκτησίας ευτελούς αξίας ; ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

6.-) Αγανακτισμένος δεν δύναμαι να μην αναφέρω και μίαν περίπτωσιν ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ….. που τα τελευταία έτη η οικογένεια έχει χωρισθεί και η μητέρα που με μερικά παιδιά διαβιεί εις το ΚΑΜΑΡΙ Θήρας, κατήντησε ΑΛΚΟΟΛΙΚΗ και ΨΥΧΙΚΑ διαταραγμένη, όπως και κάποια από τα παιδιά. Μόνο ένα κορίτσι έτυχε της φροντίδος κάποιας Θεοσεβούς οικογενείας από τα γεννοφάσκια του και τώρα στα 14 είναι ένα υπέροχο παιδί. Όλοι οι πολίτες, είναι αγανακτισμένοι και φοβούνται λόγω της μικρής κοινωνίας να καταγγείλουν το γεγονός. Όμως η Αστυνομία έχει ασχοληθεί πλειστάκις και έχει φθάσει και εις τα ώτα της Δικαιοσύνης. Όμως «ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΣΑ». Αισθάνομαι κι εγώ ΕΝΟΧΟΣ ως μέλος της μικρής Κοινωνίας μας διότι συνετέλεσα με την φίμωσίν μου, ώστε να καταντήσει η μητέρα ΑΛΚΟΟΛΙΚΗ κλπ. και τα παιδιά να μεγαλώνουν σε απαράδεκτο περιβάλλον. ΝΟΙΩΘΩ ότι δεν υπάρχει Κράτος Πρόνοιας – Κοινωνικής φροντίδας κλπ….
Τέλος απευθυνόμενος εις τα ΟΡΓΑΝΑ του Νόμου και του Κράτους γενικότερα τονίζω: «Θέλεις να είσαι καλός Δικαστής - Αστυνομικός - Κοινωνικός λειτουργός κλπ. Δεν πρέπει ν’ ανέχεσαι να σου υποδείχνει άλλος το καθήκον σου. Πρέπει να το θεωρείς εξευτελισμό σου, να χρειασθεί να σου θυμίσει άλλος το χρέος σου ! Αν συ χρειάζεσαι βουκέντρα για να ξεκινήσεις να κάμεις κάτι παραδέξου το: Δεν είσαι καλός λειτουργός. Η προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών πρέπει να σ’ απασχολούν …».

7.-) Τέλος με την τακτικήν που ηκολούθησαν οι Εισαγγελείς του Πλημ/κείου Νάξου αδίκησαν την νομιμότητα, περιέπλεξαν κι εμένα και την Εκκλησίαν εις δικαστικές περιπέτειες κι έδωσαν φτερά εις τους απατεώνες να εκβιάζουν καταστάσεις κλπ. και να αισθάνονται ασφαλείς κάτω από την Νομικήν Προστασίαν του φωνασκούντος Δικηγόρου κου ΓΑΒΡΙΛΗ, ο οποίος είναι γνώστης της αληθείας και παρά ταύτα καθοδηγεί αργά ή γρήγορα τους πελάτες του εις τον ΚΑΙΑΔΑ.
Αξίζει ν’ αναφέρω μόνο μία στιχομυθία του ενός εκ των απατεώνων με κάποιον συμπολίτη μας «Βασίλη ξέρεις κάποιο κτήμα που να μην έχει ο ιδιοκτήτης χαρτιά, γιατί έχω ένα φίλο που έχει βάλει όλη τη Σαντορίνη στο Ε9 και μπορούμε να το φάμε και να τα μοιραστούμε !..» Θα μπορούσα να σας κουράσω με πολλές ακόμα μαρτυρίες, καταθέσεις, εικονικές μισθώσεις, ψευδείς μαρτυρίες εκ μέρους των ατόμων της σπείρας, αλλά τούτο είναι αντικείμενο άλλης στιγμής κι αν ευαρεστηθείτε ν’ ασχοληθείτε με τ’ αναφερόμενα και αποστείλετε ειδικόν ανακριτήν, ώστε ν’ αποκαταστήσει την νομιμότητα και ν’ αποτρέψει τους απατεώνες να συνεχίσουν το παράνομο έργον τους και εις άλλους συνανθρώπους μας.
Υπενθυμίζω ότι τα 12.000.000 τ.μ. που έχουν αναγράψει εις το Ε9, ούτε ένα μέτρο και σε οποιαδήποτε περιοχή είναι μεταγεγραμμένο. Δεν υπάρχει ούτε ένα συμβόλαιο έστω και εικονικό, απεναντίας υπάρχει μεταγεγραμμένη η πενιχρή περιουσία του. Ακόμη τα 12.000.000 τ.μ. αντιπροσωπεύουν τίμημα πολλών εκατομμυρίων ευρώ και παρά ταύτα ποτέ δεν υπέβαλαν ΔΗΛΩΣΙΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ως όφειλαν. Μήπως η ΔΟΥ πρέπει να τους περιποιηθεί αναλόγως ;

Δεν σας κουράζω περισσότερον και με την ελπίδα της επεμβάσεώς σας, ΔΙΑΤΕΛΩ ΜΕΤΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ


Ο αναφέρων

ΓΚΟΥΜΟΥΔΗΣ ΔΗΜΟΘΕΝΗΣ
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε