Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

“ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ”

To ηλιοβασίλεμα μπορεί να έλξει τους πάντες. Ποίηση και σαγήνη στην ατμόσφαιρα, μικρά λευκά παραμυθένια σπίτια. Όλο αυτό είναι μόνο ένα κομμάτι από το ελληνικό νησί της Σαντορίνης”, γράφει διεθνής επιθεώρηση Blastingnews που εκδίδεται σε πολλές χώρες και γλώσσες.

 Στη Βραζιλιάνικη έκδοση, το δημοσίευμα υπογράφει ένας ομογενής -όπως δείχνει το όνομά του- ο MAX GONIADIS που η ιστοσελίδα τον συστήνει ως διεθνή ειδικό. Περιλαμβάνει μάλιστα και ένα καλογυρισμένο βίντεο 51 λεπτών με μια ονειρική περιήγηση σε ολόκληρη τη Σαντορίνη. Υπάρχει μια πραγματική αντίθεση όλων αυτών των έντονων χρωμάτων με τα λευκά σπίτια και τα στενά δρομάκια που σκαρφαλώνουν στα βράχια, έχοντας προορισμό τα χωριά με την ειδυλλιακή θέα του ορίζοντα, ικανή να κόψει την ανάσα όλων όσων περνούν από εκεί”, γράφει ο Γωνιάδης, για να προσθέσει. 

“Από την την άλλη πλευρά, στη Σαντορίνη υπάρχει για τους ατρόμητους λάτρεις της περιπέτειας μια βόλτα που δεν πρέπει να χάσουν. Να βρεθούν στην καρδιά αυτού που απέμεινε από το ηφαίστειο το οποίο ουσιαστικά διαμόρφωσε το νησί και το μεγάλο κρατήρα τον οποίο κατάπιαν τα απέραντα νερά του Αιγαίου”.
Για του “πιο γενναίους”, ο “εραστής των λέξεων”, όπως αυτοσυστήνεται, προτείνει το περπάτημα από τα Φηρά μέχρι την Οία ή στην άνυδρη πλαγιά των ηφαιστειακών νησίδων σε συνδυασμό με μια βουτιά στις θερμές πηγές. “

Ακόμη και για ταξιδιώτες λιγότερο πρόθυμους να να “διακινδυνεύσουν” τόσο πολύ, μπορούν να επωφεληθούν σε μια βόλτα στην καλντέρα με πολλές selfie στο πανέμορφο σκηνικό των βράχων, ή μπορούν να επιλέξουν μια βόλτα με σκάφος και γεύμα ή δείπνο με την τυπικά πιάτα της νόστιμης μεσογειακής κουζίνας ,απολαμβάνοντας ένα γευστικό κρασί που παράγεται στο «νησί παράδεισος” της Ελλάδας”, καταλήγει.
πηγή: santonews
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε