Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Σπάνιες εικόνες! Χιονισμένη και πανέμορφη η Σαντορίνη

Γράφει ο Γιάννης Αργυρός 
Πέρα από τις φυσικές και γεωλογικές ομορφιές του νησιού, που απολαμβάνει ο κάθε επισκέπτης κατά την καλοκαιρινή περίοδο, έρχεται και ο χιονιάς να βάλει και την δική του πινελιά κατά την περίοδο αυτή, αποδίδοντας όμορφες και εναλλακτικές εικόνες που προσθέτονται στη δημοφιλή ομορφιά του νησιού.

Έτσι λοιπόν την επίσκεψή του μας έκανε ο χιονιάς στις υψηλότερες περιοχές της Σαντορίνης κατά τις πρωινές ώρες της Κυριακής της 8ης Ιανουαρίου 2017 ντύνοντας στα λευκά το νησί μας, με αποτέλεσμα οι λάτρες του νησιού μας να απολαμβάνουν τις υπέροχες και πολυπόθητες εικόνες που λαχταρούσαν κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους φίλους μας στο facebook για το φωτογραφικό υλικό που συλλέξαμε και σας το προβάλλουμε.


πηγή:giannisargyros
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε