Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Mοναδικό θέαμα: Δείτε την εικονική έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης

Mοναδικό θέαμα: Δείτε την εικονική έκρηξη του ηφαιστείου της ΣαντορίνηςΗ νύχτα έγινε μέρα και εκατοντάδες βεγγαλικά δημιούργησαν κάτι μαγικό στον ουρανό του νησιού, που έσβησε τα κεράκια των 25 χρόνων Ένα μοναδικό φαντασμαγορικό θέαμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στη Σαντορίνη. Για άλλη μια φορά το ηφαιστειογενές νησί πήρε... «φωτιά» από εικονική έκρηξη. Η νύχτα έγινε μέρα και εκατοντάδες βεγγαλικά δημιούργησαν κάτι μαγικό στον ουρανό του νησιού, που έσβησε τα κεράκια των 25 χρόνων. Εκτός από τα εκατομμύρια των επισκεπτών που απολαμβάνουν τις διακοπές τους κάθε χρόνο στη Σαντορίνη, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έρχονται μόνο για να παρακολουθήσουν αυτό το υπέροχο θέαμα. Οι πιο τολμηροί, δε, έρχονται πολύ πιο κοντά στην εκδήλωση πλησιάζοντας με μικρά σκάφη, ώστε να μπορούν να έχουν μια υπέροχη θέα του ηφαιστείου. Βέβαια το ερώτημα παραμένει αναπάντητο μπορούμε εν μέσω κρίσης να σπαταλάμε τέτοια ποσά που ακούγονται για θεάματα; Η απάντηση είναι αφοπλιστική : μα η Σαντορίνη είναι  άλλο "κράτος" !
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε