Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016

Η γαλανόλευκη ας κυματίσει σε κάθε σπίτιΓια να δείξουμε στους ανελλήνιστους, ανιστόρητους ισοπεδωτές ότι το Έθνος των ηρώων, των δίκαιων, των παλικαριών έχει σύμβολο.
Το σύμβολο που αποτυπώνει το αιώνιο πάθος για την Λευτεριά
Το σύμβολο που δεν χρειάστηκε ποτέ το ψέμμα για να επιβληθεί.
Το σύμβολο – φάρος της αλήθειας, της μπέσας, της τιμής.
Γιατί ένα πραγματικό έθνος (=γέννα), σφυρηλατείται στην πατρώα Γη την δική του. Όχι την κλεμμένη άλλων. Την πατρώα Γη την ποτισμένη με το αίμα των δικών του ηρώων. Των Αγίων Προγόνων μας που σήμερα τιμούμε.
Έτσι, μαζί με την Γη μας, υπερασπίσαμε τις αλήθειες και τις αξίες μας. Που σημερα τις αναζητά όλη η ανθρωπότητα όπως η έρημος το νερό.
Έρχεται η ωρα που η Ελλάδα θα σταθεί πάλι φάρος για όλη την ανθρωπότητα, για να την βγάλει από τον σύγχρονο μεσαίωνα που την έσυραν οι άδικοι εξουσιαστές της ισχύος. Οι ίδιοι που ο Ελληνισμός αντιμάχεται χιλιάδες χρόνια τώρα… ΑΥΤΕΓΕΡΣΙΑ ΕΚΣΤΑΣΗ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ λοιπόν αδέλφια. Ας μεθύσουμε με το αθάνατο κρασί του 1821 και ο παιάνας να ακουστεί στα πέρατα της Γης.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε