Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Life on Ios

To βίντεο ενός travel editor στην Ιο που μοιάζει με ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ


Ο Tim Pogo μπορεί να επισκέφθηκε πριν από λίγες ημέρες την Ελλάδα ως απλός τουρίστας, αλλά όπως μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει στο βίντεο που ανέβασε στο Vimeo δεν μπορεί να αποχωριστεί ούτε για λίγο τη δημοσιογραφική του ιδιότητα.
Γνωστός travel blogger και ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός παραγωγός, ο Αμερικανός Tim Pogo αποτύπωσε με τον φακό του, όπως γράφει ο ίδιος στην περιγραφή του βίντεο,«το εκπληκτικό σκηνικό του νησιού, το πεντανόστιμο φαγητό, τον ζεστό καιρό και τον ακόμα πιο ζεστό κόσμο».
Ο ίδιος ανήσυχο πνεύμα δεν ακολούθησε μόνο την πεπατημένη στις διακοπές του στην Ιο, αλλά επισκέφθηκε παραδοσιακά καταστήματα και παρασκευαστήρια τοπικών προϊόντων συνομιλώντας με τους επαγγελματίες του νησιού.

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε