Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Πήδηξε από ελικόπτερο στον κρατήρα ηφαιστείου

Ο freerider σκιέρ Ivan Malakhov πρόσφατα «έγραψε ιστορία» αφού έγινε ο πρώτος άνθρωπος που πήδηξε με πέδιλα του σκι σε έναν κρατήρα ενός ενεργού ηφαιστείου, από ένα ελικόπτερο. Το κατόρθωμα του Malakhov έγινε στη σκιά του ηφαιστείου Mutnovsky που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Kamchatka στη Ρωσία, σε ύψος 2.323 μέτρων. Ο Malakhov αντιμετώπισε έντονες προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένων της δύσκολης κατάστασης που βρισκόταν το χιόνι, τον πάγο μέσα στον κρατήρα και το ρίσκο να βρεθεί μέσα σε αυτόν, καθώς και άλλα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πήδηξε από ύψος 12 μέτρων, από το ελικόπτερο. Δείτε την προσπάθεια του Malakhov.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε