Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Διαθέσιμα στο διαδίκτυο τα βίντεο διαφημιστικής προβολής της Σαντορίνης


Είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο τα πέντε βίντεο που δημιουργήθηκαν από την διαφημιστική εταιρεία Ogilvy για την προβολή της Σαντορίνης, ως τουριστικού προορισμού, στο εξωτερικό. Τα βίντεο δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο των αντισταθμισμάτων που προσέφερε η ΔΕΗ στη Σαντορίνη, για τη ζημιά που υπέστη το νησί λόγω της εκτεταμένης διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος τον Αύγουστο του 2013.
Πρόκειται για ένα «κεντρικό» βίντεο διάρκειας 1:53 λεπτών που αναφέρεται ως corporate και τέσσερα θεματικά βίντεο: culture | πολιτισμός (0:58″), gastronomy | γαστρονομία (0:58″), sights | αξιοθέατα (0:58″) και accommodation | διαμονή (0:20″)
Η παρουσίαση των βίντεο έγινε σε ειδική εκδήλωση στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο, την Τρίτη 10/3/2015. Όπως εξήγησαν τα στελέχη της Ogilvy κα Λένα Μπελιμπασάκη, Business Unit Director και κ. Γιώργος Αδαμαντίδης, Δημιουργικός Διευθυντής, πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές των τελευταίων ετών. Τα γυρίσματα έγιναν σε δύο φάσεις. Τον Ιούλιο κινηματογραφήθηκαν οι αμπελώνες, οι καλλιέργειες ντομάτας και κάποια γενικά πλάνα ενώ τον Σεπτέμβριο έγινε γύρισμα δώδεκα ημερών, ταυτόχρονα από τρία συνεργεία συνολοκού δυναμικού 20 ατόμων. Οι εναέριες λήψεις έγιναν από τηλεχειριζόμενα ελικόπτερα. Εταιρεία παραγωγής ήταν η Fos Productions.
Τα βίντεο είναι υψηλής αισθητικής και τεχνικής και ανταποκρίνονται απόλυτα στην στρατηγική προσέλκυσης ποιοτικού τουρισμού στη Σαντορίνη, αναδεικνύοντας την πολυμορφία του προορισμού, τη μοναδικότητα του τόπου και του τοπίου και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και εμπειριών που προσφέρει.
Τα πέντε βίντεο φιλοξενούνται σε microsite που κατασκευάστηκε από την Ogilvy, ειδικά για αυτόν το σκοπό και βρίσκονται στη διεύθυνση: http://www.santorinitheone.gr
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε