Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Καλο ταξίδι μικρέ φιλε θα σε θυμόμαστε για πάντα και θα ζεις μέσα στις καρδιές όλων….καλο παράδεισο..

Βαρύ πένθος στη Σαντορίνη για τον 15χρονο Λάμπρο
Βαρύ πένθος στη Σαντορίνη για τον 15χρονο Λάμπρο
Την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου, στις 16:00 γράφεται ο τραγικός επίλογος για ένα ατύχημα που συγκλόνισε τη Σαντορίνη. Ο 15χρονος Λάμπρος που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, θύμα ενός τρομερού τροχαίου κηδεύεται στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας στο Βόθωνα, μέσα σε ένα πρωτοφανές κλίμα θλίψης και πένθους. Οι συμμαθητές του έχουν αναρτήσει πανό στο σχολείο του, ενώ η χορωδία του Παραρτήματος Θήρας, παρά τις αρχικές σκέψεις να ακυρώσει τη χριστουγεννιάτικη συναυλία στον καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη (φράγγικη εκκλησία των Φηρών), ύστερα από επιμονή των νεαρών χορωδών και φίλων του Λάμπρου, την πραγματοποίησε αφιερωμένη στη μνήμη του. Στα μέσα μαζικής δικτύωσης δε, η θλίψη και η οδύνη ξεχειλίζουν.
Πρόκειται για μια από τις πλέον απίστευτες σκηνές πένθους και οδύνης που έχει ζήσει το νησί, καθώς όλοι μιλούν για το τραγικό ατύχημα και τη βαριά οδύνη που βιώνει μια από τις πλέον αγαπητές οικογένειες.

πηγή: santonews
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε