Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο, 2 Αυγούστου 2014

Οι μελισσοκόμοι διαμαρτύρονται για τους παράνομους ψεκασμούς με απαγορευμένα απο την ΕΕ χημικά (που κάποιοι ηλίθιοι της βουλής νομίζουν οτι… δεν υπάρχουν!)


2 Αυγούστου σήμερα!!!
Μια μέρα που οι μελισσοκόμοι έχουμε καθιερώσει να διαμαρτυρόμαστε για τα παράνομα ραντίσματα!!!
Για αυτά δηλαδή τα ραντίσματα που γίνονται τις ακατάλληλες ώρες, τις ώρες που ακόμα πετούν οι μέλισσες μας.
Για αυτά τα ραντίσματα που γίνονται με παράνομα φυτοφάρμακα και σπέρνουν τον θάνατο, όπως είναι πλέον τα νεονικοτινοειδή με απόφαση της Κομισιόν. Το αίτημα μας είναι δίκαιο, και γι αυτό είμαστε σίγουροι ότι κάποια στιγμή θα θριαμβεύσει η λογική και κατά συνέπεια και οι θέσεις μας.
Μόνο που φοβόμαστε μήπως αυτό αργήσει, όπως γίνεται πάντα σε αυτόν τον τόπο, και τεθεί σε κίνδυνο το μέλλον της Μελισσοκομίας στην Ελλάδα!!!
Ζητάμε από όλους να μας στηρίξουν με κάθε τρόπο και να ακούσουν την φωνή μας.
Ζητάμε να προστατευτεί ή μέλισσα που τόσα πολλά προσφέρει στον άνθρωπο απλόχερα πάντα, και συμβάλει με τα προϊόντα της για την καλή μας υγεία την δίκη μας και των παιδιών μας…
Ας ευχηθούμε να είναι η φετινή η τελευταία μας διαμαρτυρία, και του χρόνου αυτό που τώρα είναι φωνές σε ώτα μη ακουόντων να είναι μια πραγματικότητα.
Για το καλό της μέλισσας…
Για το καλό της ανθρωπότητας…
Για το καλό των παιδιών μας…
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε