Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013

Βασίλης Πασιούδης: Ο Eλληνας ομογενής που γυρίζει ταινίες στην Ελλάδα για να προβάλει την ομορφιά της

Την αγάπη του για την Ελλάδα αποδεικνύει ο ομογενής παραγωγός ταινιών μικρού μήκους, Βασίλης Πασιούδης, ο οποίος πιστεύει πως οι ταινίες του θα συμβάλουν στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς την χώρα.
Η τελευταία του ταινία μάλιστα «Santorini: Freedom Island» έχει δεχθεί πάνω από 500.000 επισκέπτες στο Youtube.
Ο κ. Πασιούδης που κινείται μεταξύ Αυστραλίας, ΗΠΑ και Ελλάδας και παράγει ταινίες μικρού μήκος θέλει μέσα από τις ταινίες του να αναδεικνύει την πραγματική Ελλάδα.
«Και θέλω» λέει «οι επισκέπτες να μένουν εκεί περισσότερο καιρό και να την ανακαλύπτουν και οι ίδιοι». Ο κ. Πασιούδης λέει πως οι ταινίες του αποτελούν και απάντηση στην αρνητική δημοσιότητα που δέχθηκε η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. «Καθώς πολλοί νέοι εγκαταλείπουν την Ελλάδα εγώ πηγαίνω εκεί και επιμένω. Θέλω να συμβάλω όσο μπορώ στην ανόρθωσή της» συμπληρώνει.

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε