Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Τι σχέση έχουν οι έρευνες στην Κρήτη για πετρέλαιο και φυσικό αέριο με τον χθεσινό μεγάλο σεισμό;


Eιμαι απο τα Χανια της Κρητης και με αφορμη τo  σεισμο θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας καποιες σκεψεις και αποριες μου.
Καταρχην θα πρεπει να ερευνηθει τι σχεση εχουν οι ερευνες στην Κρητη για φυσικο αεριο, υδρογονανθρακες και πετρελαιο με την προκληση των σεισμων αλλα και το κατα ποσο επηρεαζουν τα υπαρχοντα ρηγματα ωστε να δωσουν καποιο μεγαλο σεισμο οπως τον σημερινο.
Τον τελευταιο καιρο απ οταν ξεκινησαν οι ερευνες εχουν αυξηθει εκθετικα στον θαλασσιο χωρο της Κρητης οι μικροι σεισμοι αλλα και οι σεισμοι μεσαιου μεγεθους οπως φαινεται και σε διαφορες ιστοσελιδες καταγραφης σεισμων του εξωτερικου.
Οι έρευνες αυτες διεξάγονται με τη χρήση της μεθόδου εκρήξεων με πεπιεσμένο αέρα και προκαλούν ισχυρά ηχητικά κύματα χαμηλών συχνοτήτων οπως εχουν επισημανει ειδικοι επιστημονες. Δημιουργουν δηλαδη μικρους... τεχνητους σεισμους. Το ευλογο λοιπον ερωτημα που προκυπτει ειναι ποια ειναι η ενταση των ηχητικων κυμματων που χρησιμοποιουν? Οπως ειναι γνωστο η Κρητη ειναι σεισμογενης περιοχη και ειναι στο σημειο που ενωνεται η ευρωπαικη με την αφρικανικη πλακα. 
Το σημαντικοτερο οι ερευνες αυτες γινονται με την επιβλεψη του γεωδυναμικου ινστιτουτου Αθηνων σε συνεργασια με Ελληνικα Πανεπιστημια? Το κρατος εχει ορισει δικους επιστημονες οπως γεωλογους,σεισμολογους,φυσικους και μηχανικους ορυκτων πορων για να επιβλεπουν αν διεξαγονται σωστα οι ερευνες και με βαση τους διεθνης κανονες η οι ξενοι κανουν οτι θελουν?
Γιατι αν το κρατος δεν τους επιβλεπει τοτε νομιζω οτι προκυπτει ΣΟΡΑΡΟ ΘΕΜΑ. Με βαση μελετες ξενων πανεπιστημιων οι ερευνες για πετρελαιο και φυσικο αεριο συνδεονται αμεσα με τη δημιουργια των σεισμων.
Σημερα μετα τον σεισμο αυτο που επικρατει στην κοινη γνωμη των Χανιων ειναι οτι οι ερευνες αυτες ειναι η αιτια του σημερινου μεγαλου σεισμου.
Φανταστειτε να αρχισει και η εξορυξη τι εχει να γινει. Επισης η Πολιτεια θα πρεπει ΑΜΕΣΑ να επιδοτησει την αντισεισμικη θωρακιση των κτηριων στην Κρητη για να αποφευχθουν δυσαρεστες καταστασεις στο μελλον. 
Παρακαλω ερευνηστε το θεμα και το κατα ποσο οι ερευνες που γινονται σχετιζονται με τους σεισμους και αν εχουν λαβει στους μικρους τεχνιτους σειμσους που δημιουργουν την σεισμικοτητα της Κρητης και ποια ειναι η ενταση των ηχητικων κυμματων που χρησιμοποιουν.
Ευχαριστω.
Γ.Χ.
πηγή: press-
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε