Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2013

…δηλαδή ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή στην Όλγα να παραστήσει την γεννήτρια…

20130816-152833.jpg


…επειδή έτσι έκρινε το Φάληρο για να μην κακοκαρδίσει ο Αλαφούζος την ΔΕΗ που τόσο απλόχερα ταΐζει με το χρήμα του Ελληνικού λαού τους “επενδυτές” της πράσινης ανάπτυξης που οραματίστηκε ο μέγας στοχαστής και διαφήμισε μανιωδώς ο ΣΚΑΪ;

Εντέλει είμαστε πολύ μπροστά. Σε οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο, από τις ΗΠΑ μέχρι την Ουγκάντα, οι κοντόφθαλμοι ηγέτες θα είχαν αποκεφαλίσει ήδη την διοίκηση του “οργανισμού”. Εδώ είναι πιθανότερο να κατηγορηθεί ο …τυροπιτάς της Σαντορίνης επειδή άναψε την τοστιέρα.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε