Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΤΟΜΑΤΑΣ

Ποσότητα ρεκόρ παρέδωσαν φέτος οι αγρότες
Ποσότητα ρεκόρ παρέδωσαν φέτος οι αγρότες
ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΤΟΜΑΤΑΣ
  Τη μεγαλύτερη ποσότητα των τελευταίων 20 ετών, παρέλαβε το εργοστάσιο επεξεργασίας τομάτας, της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων (ΕΣΘΠ- SantoWines). Όπως είπε ο Διευθυντής της Ένωσης κ. Ματθαίος Δημόπουλος, οι αγρότες του νησιού παρέδωσαν 335 τόνους μικρόκαρπης τομάτας, ποσότητα που είναι διπλάσια από ότι πριν από λίγα χρόνια. Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, κυμαίνονται κι αυτά σε υψηλότατα επίπεδα και πλέον ξεκινά ο αγώνας της ένωσης για τη διάθεση των προϊόντων. «Δυστυχώς, λόγω της κρίσης αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα», είπε ο κ. Δημόπουλος, προαναγγέλλοντας ταυτόχρονα την πρόθεση της Ένωσης να στραφεί και στις διεθνείς αγορές.
Προδόρπιο Σαντορινιάς Τομάτας με Κάπαρη και Θρούμπι, ένα εξαιρετικό προϊόν
Προδόρπιο Σαντορινιάς  Τομάτας με Κάπαρη και Θρούμπι, ένα εξαιρετικό προϊόν
  Όπως είναι γνωστό τα τελευταία 2-3 χρόνια, γνωστοί σεφ και γευσιγνώστες, επαινούν τον τοματοπολτό Θήρας και τα υπόλοιπα παράγωγα, ενώ οι βραβεύσεις είναι συνεχείς και αυτό επιχειρούν τώρα να κεφαλαιοποιήσουν οι υπεύθυνοι της Ένωσης. Ιδιαίτερα σημαντική αναμένεται να είναι και αναγνώριση από την Ε.Ε της μικρόκαρπης τομάτας ως ΠΟΠ (Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης) που αναμένεται γύρω στο Σεπτέμβριο. Παράλληλα, έχει δημιουργηθεί ειδική συσκευασία τριών κιλών, που διατίθεται σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή, προκειμένου να πειστούν οι εστιάτορες του νησιού να εντάξουν το προϊόν στις προμήθειές τους. «Αλλά και οι άνθρωποι που διοργανώνουν τα πανηγύρια στη Σαντορίνη τα οποία είναι πάρα πολλά, πρέπει να πειστούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το προϊόν», είπε ο κ. Δημόπουλος.
Η ΓΚΑΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Ολόκληρο μη αποφλοιωμένο Τοματάκι Σαντορίνης σε χυμό τομάτας
( Σε συσκευασία 410 γρ.)
Πολτός από Τοματάκι Σαντορίνης , Διπλής συμπύκνωσης
(Σε συσκευασία 410 γρ. και 800 γρ.)
Χυμός από Τοματάκι Σαντορίνης
(Σε συσκευασία 410γρ.)
Ολόκληρα Τοματάκια Σαντορίνης σε χυμό Σαντορινιάς ντομάτας
Πολτός από Τοματάκι Σαντορίνης, Τριπλής Συμπύκνωσης
Τοματάκι Σαντορίνης Λιαστό
Σάλτσα Σαντορινιάς Τομάτας με Vinsanto
Προδόρπιο Σαντορινιάς Τομάτας με Κάπαρη και Θρούμπι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε