Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Τις τράπεζες δεν τις νικάς βάζοντας φωτιές σε ATM, αλλά βάζοντας "φωτιά" στο μυαλό των ανθρώπων αποκαλύπτοντας την αλήθεια

Κλήσεις για φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και σε ΑΤΜ τραπεζών δέχθηκε, λίγο μετά τις 23:00, η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Η πυροσβεστική επενέβη σε τέσσερα ΑΤΜ τραπεζών, το πρώτο σε τράπεζα που βρίσκεται στην Κάνιγγος, αργότερα σε 2 ΑΤΜ στην οδό Βεραντζέρου 1-3, και τέλος στην οδό Τζώρτζ. Νωρίτερα οι άνδρες της πυροσβεστικής έσβησαν φωτιά σε τρεις κάδους απορριμμάτων στη συμβολή των οδών Σόλωνος και Πατουσά.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε