Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΩΝ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ


Γράφει ο  Παναγιώτης  Τελεβάντος


Διαβάσαμε στο ιστολόγιο “Ακτίνες”:

“Συνεχίζονται οι τριγμοί στο Βατικανό, καθώς ούτε η παραίτηση του Πάπα και οι διαδικασίες εκλογής του διαδόχου φαίνεται να μπορούν να σκεπάσουν τους ψιθύρους που έχουν δημιουργηθεί από τα οικονομικά και σεξουαλικά σκάνδαλα.

Πληροφορίες από τη Ρώμη αναφέρουν ότι υπάρχουν αρκετοί Καρδινάλιοι, με προεξάρχοντες τους Βραζιλιάνους, που αρνούνται να μπουν στην Καπέλα Σιστίνα για να εκλέξουν νέο Πάπα προτού αποκτήσουν ευρεία γνώση για το σκάνδαλο Vatileaks και το μυστικό πόρισμα που παρέδωσαν στον Βενέδικτο 16ο τρεις έμπιστοί του Καρδινάλιοι.

Οι πέντε Βραζιλιάνοι Καρδινάλιοι εκτιμούν ότι είναι λογικό να γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει στα…σκοτάδια της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας προτού εκλέξουν τον επόμενο Ποντίφικα, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία της Αγίας Εδρας.

«Θεωρώ πως είναι δίκαιο κι αναγκαίο να μάθουμε αυτές τις πληροφορίες προτού εκλέξουμε τον διάδοχο του Βενέδικτου του 16ου» είπε ο Καρδινάλιος Ρεϊμούντο Νταμασένο πρόεδρος της Επισκοπικής Συνόδου της Βραζιλίας, ενώ με τα λόγια του συμφωνούν και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι της Βραζιλίας, ασκώντας με αυτό τον τρόπο πιέσεις προς το Βατικανό.

Η διαρκώς αναπτυσσόμενη οικονομία της Βραζιλίας αναμένεται να παίξει ολοένα και σημαντικότερο ρόλο στα παγκόσμια δρώμενα, κάτι που αντανακλάται και στην εκκλησιαστική ηγεσία της χώρας, η οποία έχει και τους περισσότερους καθολικούς στον κόσμο.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Βατικανού, Φεντερίκο Λομπάρντι, παραδέχθηκε πως είναι φυσιολογικό να επιθυμούν κάποιοι να μάθουν πληροφορίες για τα σκάνδαλα που κλυδωνίζουν τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, ωστόσο, επισήμως κανένας δεν πρόκειται να μάθει κάτι παραπάνω.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει μια ενημέρωση των Καρδιναλίων εντός κλειστών θυρών, ωστόσο, θεωρείται απίθανο να βγουν στο φως της δημοσιότητας περαιτέρω πληροφορίες.

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει έντονη φημολογία στην Καθολική Εκκλησία ότι η παραίτηση του Πάπα δεν οφείλεται μόνο σε προβλήματα υγείας, αλλά και σε έντονες πιέσεις από τα συνεχόμενα σκάνδαλα που βγήκαν στο φως κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Μάλιστα, ο Πάπας Βενέδικτος παρήγγειλε και έλαβε ένα μυστικό πόρισμα για την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της Καθολικής Εκκλησίας, ωστόσο, κανένας δεν γνωρίζει περισσότερα για την έκθεση αυτή, ενώ τα έγγραφα τα έχει ο ίδιος ο Βενέδικτος μαζί του.”

Είναι φανερόν ότι η κοροιδία για το θέμα της εκλογής του νέου Πάπα έχει προσλάβει τραγελαφικές διαστάσεις.

Τώρα έχουμε το φαινόμενο των “καθαρών” καρδινάλιων, οι οποίοι “ουκ εισίν ώσπερ οι λοιποί” των καρδιναλίων, που κάλυπταν τους παιδεραστές φραγκοπαπάδες, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου, για να ασελγούν πάνω σε αθώα - πολλές φορές - ανάπηρα παιδάκια.

Από ποιοι πλανήτη έπεσαν οι “καθαροί” καρδινάλιοι και αγνοούν αυτό το φαινόμενο;

Πού βρίσκεται επιτέλους η Βραζιλία; 

Οχι πάντως σε κάποιο άλλο Γαλαξία από το δικό μας. 

Δεν διάβαζαν εφημερίδες; Δεν πληροφορούνταν για τα εκατοντάδες ρεπορτάζ που έβλεπαν συνεχώς το φως της δημοσιότητας για τα “κατορθώματα” του Βατικανού;

Ολοι ανεξαίρετα οι καρδινάλιοι γνώριζαν ότι υπήρχαν παρόμοια σκάνδαλα. 

Ολοι γνώριζαν ότι το Βατικανό είχε και έχει διασυνδέσεις με τη μαφία, το οργανωμένο έγκλημα και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος. 

Ολοι γνώριζαν τα κατορθώματα της Κουρίας και των μανδαρίνων της και των Ελβετοφρουρών της.

Ημουνα παιδί μόλις 11 - 12 χρόνων όταν έμαθα - για πρώτη φορά - ότι το Βατικανό είχε πάγια τακτική να στέλλει στην άλλη άκρη του κόσμου τους σκανδαλιάρηδες φραγκοπαπάδες. Η Βραζιλία μάλιστα λόγω του αχανούς της εκτάσεως της εχρησιμοποιείτο καθ’ υπερβολή ως τόπος μετάθεσης αυτού του φυράματος των φραγκοπαπάδων. 

Επομένως ας μην “ποιούν την νήσσαν” οι Βραζιλιάνοι καρδινάλιοι επειδή ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο.

Δύο ερμηνείες υπάρχουν για το φαινόμενο των “καθαρών” καρδινάλιων.

Η πρώτη είναι ότι ορισμένοι από αυτούς  προσπαθούν να το παίξουν “καθαροί” για να κερδίσουν πόντους στην κούρσα διαδοχής. 

Από την άλλη δεν αποκλείεται να βρισκόμαστε μπροστά σε ένα καλοστημένο επικοινωνιακό τέχνασμα της Κουρίας, που προσπαθέι να πείσει ότι δήθεν θα ληφθεί σοβαρά υπόψη στην εκλογή του νέου Πάπα η “καθαρότητά” του από τα κατά συρροήν εγκλήματα του Βατικανού.

Προσέξτε λ.χ. ότι ο εκπρόσωπος του Βατικανού δεν απέκλεισε την ενημέρωση των καρδιναλίων για τα σκάνδαλα, αλλά κεκλεισμένων των θυρών!!!.

Αρα ποιος εμπιστεύεται τι ενημέρωση θα τους γίνει και πόσο αυτή θα διαδραματίσει ρόλο στην εκλογή του νέου Πάπα, αφού ακόμη και τα ψηφοδέλτια των καρδιναλίων καίγονται μετά από κάθε εκλογή και ουδέποτε μαθαίνει ο κόσμος πόσους ψήφους πήρε ο καρδινάλιος που εκλέγεται Πάπας;!!! 

Τέτοια διαφάνεια πια!!!

Εις εκατέραν των περιπτώσεων δεν ξεγελιόμαστε.

Οποιος καρδινάλιος και να εκλεγεί Πάπας, αιρεσιάρχης θα είναι και ο επικεφαλής ενός αντιχριστιανικού συστήματος που προσβάλλει τον χριστιανισμό και αλλοτριώνει σε βάθος τη διδασκαλία του Κυρίου.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε