Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

H τρομακτική αλήθεια για το τι πραγματικά περιέχουν τα εμβόλια!




Με λίγα λόγια όπως έχω ξαναπεί τα εμβόλια περιέχουν:

Υδράργυρος: Μόνο 1 mg (1 λαμπτήρας φθορισμού) μολύνει 5.3 τόνους νερού! Σκεφτείτε μόνο ότι η ''καλή'' ΕΕ απαγόρεψε τα θερμόμετρα υδραργύρου! Προκαλέι υπογονιμότητα, εγκεφαλικές βλάβες και βλάβες εσωτερικών οργάνων.

Φορμαλδεΰδη: Είναι μία εξαιρετικά τοξική χημική ένωση. Σε πειράματα που έγιναν ανακάλυψαν ότι μπορεί να προκαλέσει καρκίνο των ρινικών (πλακώδες καρκίνωμα) σε αρουραίους. Επίσης, μπορεί να οδηγήσει σε συριγμό βήχα, πόνους στο στήθος και βρογχίτιδα. Προκαλεί επιληπτικές τάσεις, τύφλωση, κώμα και θάνατο. Είναι πολύ τοξική για τα νεφρά, το δέρμα, το κεντρικό νευρικό σύστημα και το συκώτι, που ως γνωστό εάν έχουμε δυνατό συκώτι τότε καμιά αρρώστια δεν επιβιώνει...

Αλουμίνιο: Η τοξικότητα του αλουμινίου μπορεί να προκαλέσει έντονα προβλήματα στον ανθρώπινο οργανισμό:
Έλκος στο στομάχι και στα έντερα, Γαστροεντερικές Ασθένειες, Νόσος του Πάρκινσον, Δερματικές παθήσεις, Υπερδραστηριότητα, Νοητική στέρηση στα μικρά παιδιά, Διαταραχές μάθησης στα παιδιά, Παθήσεις στο Συκώτι, Πονοκεφάλους, Έντονο κάψιμο στο στομάχι, Ναυτία, Δυσκοιλιότητα, Πόνους στον κολικό, Έλλειψη ενέργειας.

MSG (Mono Sodium Glutamate): Τοξικό ακόμα και όταν καταναλώνεται. Είναι νευροτιξίνη και προκαλεί θανατηφόρα υπερδιέγερση των νευρώνων του εγκεφάλου, προκαλεί στην πιο ''ήπια'' μορφή του πονοκεφάλους και ενδοκρινικές βλάβες.
Μπορεί να το δείτε με το όνομα Hydrolyzed Vegetable Protein στις τροφές αλλά δεν παύει να είναι MSG!

Δείτε το κατατοπιστικότατο βίντεο του NaturalNews.com

The shocking truth about what's really
in vaccines(Ελληνικοί υπότιτλοι)





πηγή:Hellas Now
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε