Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2013

Αρχίζει η προεργασία για την ολοσχερή απαγόρευση του κυνηγιού και τον αφοπλισμό μας;


4388«Τι πιστεύετε για το κυνήγι στην Ελλάδα;», μας ρωτά δήθεν αθώα το συστημικό ειδησεογραφικό portal, in.gr. Και κάπως έτσι, αρχίζει η προετοιμασία για την απαγόρευση μιας πρακτικής που έχει ιστορία όση και ο άνθρωπος, με πολύ πονηρό σκοπό: τον αφοπλισμό του πληθυσμού. Γιατί τα κυνηγετικά όπλα στην Ελλάδα, τα οποία εύκολα μετατρέπονται σε πολεμικά, είναι ενδεχομένως και άνω του ενός εκατομμυρίου. Φυσικά, θα επικαλεστούν περιβαλλοντικούς παράγοντες. Προσέξτε απαντήσεις: «Θα έπρεπε να επιτρέπεται παντού και πάντα», «Οι απαγορεύσεις πρέπει να χαλαρώσουν», «Οι απαγορεύσεις πρέπει να χαλαρώσουν», «Το νομοθετικό πλαίσιο είναι ικανοποιητικό», «Οι κανόνες πρέπει να αυστηροποιηθούν» και «Το κυνήγι πρέπει να απαγορευτεί πλήρως».
Φυσικά, μια διαδικτυακή δημοσκόπηση δεν ενέχει την παραμικρή αξιοπιστία. Όμως, όταν ένα portal σαν το in.gr, ανοίγει διάλογο και υποβάλει τους αναγνώστες του στην θεώρηση ότι με το κυνήγι τίθεται θέμα απαγόρευσής του, αυτό αποτελεί καμπανάκι για όλους μας ότι κάποιοι κάτι ετοιμάζουν. Μία ο αφοπλισμός των εφέδρων, μία των ιερέων, μια του ενός και μία του άλλου και αν συνυπολογιστούν οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ΕΛΑΣ, τότε βλέπουμε που το πάνε κάποιοι.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε