Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ «ΗΡΩΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ» ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ!!!

«Οι γονείς που δεν καταλάβαιναν την πειθαρχία αφήνουν τώρα τα παιδιά τους με μία ελευθερία και τα κάνουν τελείως αλητάκια. Μία κουβέντα λες, πέντε σου λένε, και με μία αναίδεια! Αυτά μπορεί να γίνουν εγκληματίες.» - ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ της "επανάστασης" και...αναρχίας!!! Μερικά κακομαθημένα πλουσιόπαιδα των Βορείων Προαστείων, που έχοντας υποστεί πλύση εγκεφάλου από μικρή ηλικία από διάφορους ινστρούκτορες της μαρξιστικής ηλιθιότητας, τώρα βρίσκονται αντιμέτωποι με βαρύτατες κατηγορίες!
Αυτούς λοιπόν τους θρασύτατους τύπους, κάποιοι προσπαθούν να ηρωοποιήσουν! Ε ΟΧΙ! ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ!!!
Αλήθεια, μήπως γνωρίζει κανείς από τους "επαναστάτες" να μας πει ποιος πληρώνει τις ζημιές των τραπεζών μετά από κάθε ληστεία;;;
Ρωτήστε τους υπαλλήλους τους να σας πουν!
Αλλά είπαμε, αυτοί δεν είναι "επαναστάτες", δεν παίρνουν καλάσνικοφ (απο αλβανούς), ούτε ζουν μια άνετη ζωή στα Β.Π και θέλουν να "σκοτώσουν" την ώρα τους (και κάνα φουκαριάρη, άμα βρεθεί στη μέση - ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΙΤΖΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΗΡΙΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ)!
Κι επειδή κάποιοι κλαίγονται και για το ξύλο που έφαγαν τα...καμάρια μας από τους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, σημείωνουμε τα εξής δύο:
- Γνωρίζουν ότι μέχρι την ώρα της σύλληψής τους, οι "επαναστάτες" πυροβολούσαν με καλάσνικοφ; Τα λίγα χαστουκάκια τους πείραξαν, που έφαγαν μετά;;;
- Όταν δεν σου τα...σφυρίζει αυτά τα χαστουκάκια ο γονιός, κάποια στιγμή θα τα φάς από αλλού: Είτε από αστυνομικούς είτε από την ίδια την κοινωνία! Τα είχει πει ο Γέροντας Παϊσιος, αλλά είπαμε, αυτός - και όλοι οι Ορθόδοξοι - είναι...σκοταδιστές και "οπισθοδρομικοί"!
Να χαίρεστε τους "επαναστάτες" σας, σύντροφοι...!        


πηγή:hellas-orthodoxy
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε