Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Πότε θα καταλάβει η Π.Ν.Ο ότι οι πολυήμερες απεργίες χτυπούν τους φτωχούς νησιώτες και όχι τους εφοπλιστές;;

ploiopeiraiasΓια άλλη μια φορά οι νησιώτες , έρμαιοι στα χέρια των αδιάλλακτων ναυτεργατών, υποφέρουν από τον πολυήμερο αποκλεισμό τους. Τα ράφια των σούπερ μάρκετς αδειάζουν από βασικά είδη διατροφής, τα φαρμακεία αρχίζουν να έχουν ελλείψεις σε φάρμακα, η οικονομική ζωή διαλύεται. Νέοι γέροι και παιδιά που θέλουν να πάνε για διάφορες εξετάσεις ή θεραπείες στην Αθήνα υποχρεώνονται να καταβάλλουν το εξωφρενικό αντίτιμο του αεροπορικού εισιτηρίου τινάζοντας το φτωχό προϋπολογισμό του νοικοκυριού τους στον αέρα. Μέχρι και νεκροί που περιμένουν να ταφούν στον τόπο τους παραμένουν αποκλεισμένοι στην Αθήνα.
Το περίεργο με τους ναυτεργάτες και τις εκάστοτε πολυήμερες απεργίες του είναι πως δεν καταλαβαίνουν ότι από αυτές δεν πλήττεται ούτε το μεγάλο κεφάλαιο, ούτε οι εφοπλιστές εργοδότες τους. Αυτοί παρακαλούν να γίνονται απεργίες το χειμώνα για να γλυτώνουν πετρέλαια και έξοδα. Αυτοί που πλήττονται κυρίως είναι οι χαμηλών εισοδημάτων νησιώτες που βλέπουν την ζωή τους να αναστατώνονται και τη θηλιά να σφίγγει ακόμα περισσότερο το λαιμό τους.
ένα ακόμα περίεργο γεγονός είναι ότι η Κυβέρνηση δεν άφησε ούτε δύο μέρες την Αθήνα χωρίς μέσα συγκοινωνίας , αφήνει όμως τα νησιά μια εβδομάδα χωρίς βαπόρια.
Γιατί;;; 

πηγή:Νεα της Σαντορίνης
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε