Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Ένα συγκινητικό ντοκιματέρ για το «ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ»,το φερυ-μπότ που εξυπηρετεί την άγονη γραμμή των μικρών Κυκλάδων

Ξεκινώντας από τη Νάξο και καταλήγοντας στην Αμοργό, με ενδιάμεσους σταθμούς τη Σχοινούσα, τη Δονούσα, την Ηρακλειά και το Κάτω Κουφονήσι, το μικρο φερυ - μποτ εξυπηρετεί εδώ και χρόνια όχι μόνο τους τουρίστες, αλλά κυρίως τους κατοίκους αυτών των ξεχασμένων νησιών της άγονης γραμμής των Μικρών Κυκλάδων.Οι εικόνες που παρουσιάζονται σε αυτό το βίντεο μας θυμίζουν μια άλλη, ξεχασμένη Ελλάδα της παράδοσης και της ανθρωπιάς, που φυσικά δεν προβάλει κανένα από τα τουρκολάγνα "Μ.Μ.Ε". Γι' αυτό λοιπόν και μόνο, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον δημιουργό του. 


Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε