Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ - ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ Η ΜΟΝΗ!!!

ΜΟΥΓΚΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΜΜΕ, ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ!



Σε φιάσκο εξελίσσεται η υπόθεση της μονής Βατοπαιδίου. Ακόμη μια δικαίωση για το μοναστήρι
Γράφει ο Γιώργος  Θεοχάρης 

Κατέρρευσε το μεγαλύτερο μέρος των κατηγοριών!
Στο αρχείο μπήκε σήμερα άλλη μία σοβαρή κατηγορία για τις υποτιθέμενες off shore εταιρίες καθώς ο εισαγγελέας έκρινε ότι δεν τελέστηκαν αξιόποινες πράξεις.
Η υπόθεση της δικογραφίας είχε σχηματιστεί για τα δάνεια της Μarfin Βank, συμφερόντων του Ανδρέα Βγενόπουλου, προς την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου.

Ο εισαγγελέας Εφετών Ι. Μωραϊτάκης για την παραπάνω υπόθεση απεφάνθη: «Δεν ευσταθούν οι κατηγορίες και δεν υπάρχουν ενδείξεις διάπραξης αδικημάτων».
Τι καταλαβαίνει κανείς από τις αποκαλυπτικές εξελίξεις; Ότι ήταν μία υπόθεση, ένα ανύπαρκτο σκάνδαλο που φαίνεται να στηρίζονταν σε πολιτικές σκοπιμότητες, κατασυκοφαντώντας την ιστορική Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου και σπιλώνοντας την προσωπικότητα του ηγουμένου Εφραίμ με στόχο την ηθική και οικονομική εξόντωση τους, όπως εξ αρχής, είχε υπογραμμίσει το ‘‘Αγιορείτικο Βήμα”. Αλλά όπως λέει και ο λαός, το ψέμα έχει κοντά πόδια…
Οι στημένες κατηγορίες πέφτουν σαν χάρτινος πύργος….
- Αθώωση από τον Άρειο Πάγο για τις κατηγορίες περί διαρροών στο αποτέλεσμα της δίκης της Κομοτηνής όπου ο ηγούμενος Εφραίμ και ο μοναχός Αρσένιος είχαν κατηγοηθεί ότι πληροφορήθηκαν τις νομικές διεργασίες, με συνέπεια την ακυρότητα της διαδικασίας, λόγω παραβίασης υπερασπιστικών δικαιωμάτων.
- Σε συκοφαντία προέκυψε και όσα καταλόγισαν στον μοναχό Αρσένιο περί άσχημης συμπεριφοράς απέναντι σε τρίτους.
- Συκοφαντικές προέκυψαν και οι κατηγορίες για τα δάση,τις δασικές εκτάσεις και τους αρχαιολογικούς χώρους που υποτίθεται ότι μεταβιβάζονταν στη Μονή Βατοπαιδίου.
- Συκοφαντίες πρόεκυψαν και για όσα ειπώθηκαν περί της κυριότητας της Λίμνης Βιστωνίδα.
Όπως είπε και προ διμήνου ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης,’’Εγώ έδωσα την κυριότητα της Λίμνης Βιστωνίδα στη Μονή Βατοπαιδίου το 1951’’. Τότε ο κ. Μητσοτάκης ήταν υπουργός οικονομικών του ελληνικού κράτους.
Η απάντηση του Ανδρέα Βγενόπουλου και οι συκοφαντίες για το μοναστήρι
Μετά από τρία ολόκληρα χρόνια ο εισαγγελέας κατέληξε ότι δεν ευσταθούν οι κατηγορίες και δεν υπάρχουν ενδείξεις διάπραξης αδικημάτων, ούτε στοιχειοθετούνται κατηγορίες για τις υποθέσεις που αφορούσαν τη συμμετοχή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της MIG, της πιθανής χειραγώγησης της μετοχής της εταιρείας ΟΤΕ και πιθανής χειραγώγησης της μετοχής της εταιρείας VIVARΤIA.
Σχολιάζοντας τις εξελίξεις ο πρόεδρος της MIG Ανδρέας Βγενόπουλος δήλωσε: «Η λασπολογία και η συκοφαντία μπορούν να έχουν κάποια αποτελέσματα σε ένα τμήμα της κοινωνίας που υιοθετεί το τεκμήριο ενοχής αντί, όπως θα έπρεπε, του τεκμηρίου αθωότητας».
Ο κ. Βγενόπουλος τονίζει ότι οι τελικές αποφάσεις των δικαστικών αρχών αποκαθιστούν τη δικαιοσύνη και θέτουν τους πραγματικούς ενόχους-συκοφάντες ενώπιον των ευθυνών τους. «Απομένει βέβαια η πικρία της ταλαιπωρίας των διαδικασιών και της, έστω και μερικής, αμφισβήτησης μέχρι την ολοκλήρωσή τους, όμως και αυτή η πικρία θα μετριασθεί τελικά με την τιμωρία των ενόχων-συκοφαντών» καταλήγει.
Οπότε τι έγινε;

ΣΧΟΛΙΟ : Από πότε φωνάζουμε πως το συγκεκριμένο θέμα είναι παντελώς ανύπαρκτο και χρησιμοποιήθηκε για να αποκομίσουν συγκεκριμένα κόμματα πολιτικά οφέλη, οπως φυσικά ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΘΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΥΣ;;;
Μήπως από την έναρξη του "σκανδάλου" το 2008;;;
Να λοιπόν που δικαιώθηκε οριστικά η Μονή και μαζί με αυτήν και όλοι όσοι εξαρχής πιστέψαμε στην αθώτητά της!!!
Δυστυχώς όμως, ΔΕΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ, με αποτέλεσμα εκείνοι να έχουν αποθρασυνθεί σε τέτοιο σημείο, έσι ώστε μέσω των βρωμοκάναλων που ελέγχουν ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝ την είδηση!!!
Δεν πειράζει, αντίχριστα υποκείμενα! Πιείτε τώρα ΜΠΟΛΙΚΟ ΞΥΔΙ για να...χωνέψετε την νέα συντριπτική ήττα σας, στη νέα σας αυτη προσπάθεια να πλήξετε ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!     


πηγή: hellas-orthodoxy
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε