Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

300.000 λιγότερες αφίξεις σε δυό χρόνια

Είναι σίγουρο ότι η συνέντευξη που παραχώρησε στα Νέα Της Σαντορίνης ο Πρόεδρος της Ένωσης Λεμβούχων κ. Μάκης Κανακάρης θα προκαλέσει τριγμούς και αρκετές συζητήσεις. Στην συνέντευξη ο κ. Κανακάρης δηλώνει ότι κάποιοι τα τελευταία χρόνια προσπαθούν να διώξουν την κρουαζιέρα από το νησί βασιζόμενοι στην «φέρουσα ικανότητα του νησιού» και αφήνοντας τις υποδομές των λιμανιών σε κακή κατάσταση. Ο κ. Κανακάρης τονίζει ακόμα ότι η κατάσταση αυτή έχει μέχρι τώρα ως αποτέλεσμα να χαθούν πάνω από 300.000 αφίξεις επιβατών την ώρα που η κρουαζιέρα παρουσιάζει αύξηση σε άλλους προορισμούς (Home port) όπως για παράδειγμα η Κέρκυρα κ.λ.π. Μάλιστα ο κ. κανακάρης επικαλείται και συνέντευξη του μέλλους της ένωσης Εφοπλιστών κρουαζιέρας κ. Καλούδη που αναφέρεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα κρουαζιερόπλοια που φτάνουν στο νησί.
Δείτε την συνέντευξη 


Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε