Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΕΛΕΟΣ!!! ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ...ΣΩΣΟΥΝ!!!

Βρώμικο παιχνίδι «χριστιανών», «δωδεκαθεϊστών» και πρακτόρων ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!
Είναι πραγματικά απίστευτο! Το μέγα φιάσκο με τα δήθεν "600 δις που θα εξαγοράσουν το χρέος μας" και τάχα έχει (!!!) ο Σώρρας και οι υπόλοιποι απατεώνες της "E.N.D", συνεχίζει να τροφοδοτεί τις φρούδες ελπίδες του κοσμάκη, που ψάχνει απεγνωσμένα να πιαστεί από κάπου, δεδομένης της όλο και μεγαλύτερης εξαθλίωσής του!
Η "Ελεύθερη Ώρα" λοιπόν, εφημερίδα που παρουσιάζεται ως "πατριωτική" και "χριστιανική" - δημοσιεύοντας μάλιστα συνεχώς ρήσεις Γερόντων της Ορθοδοξίας - δημοσίευσε συνέντευξη του Α. Σώρρα, την οποία ανέβασε και στο Διαδίκτυο:

Την είδαμε και πραγματικά κουραστήκαμε! Τα ίδια και τα ίδια ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ από τον "σωτήρα" Σώρρα, οι ίδιες ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ και το αποτέλεσμα;;; ΜΗΔΕΝ!!!
Δεν καταλαβαίνουμε πού αποσκοπεί αυτή η συνεχιζόμενη προβολή του εν λόγω λαοπλάνου! Μήπως κάποιοι πλασάρουν με πλάγιο ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟ τρόπο το νέο κόμμα που ετοιμάζουν οι "εθνοσωτήρες", τα πρακτοράκια και οι "δωδεκαθεϊστές";;;
Διαβάστε εδώ την αποκάλυψή μας για το θέμα, που ενόχλησε σφόδρα πολλούς και διάφορους:

Αναρωτιόμαστε: Ποιος είναι τέλος πάντων ο ρόλος της "Ελεύθερης Ώρας";;;
Όσο για το αν ισχύουν αυτά που λέει ο Σώρρας - και δυστυχώς μερικοί αφελείς τα πιστεύουν - παραθέτουμε τα παρακάτω έγγραφα:
Κι επειδή κάποιοι θα πουν ότι "ζητάει να τον κρεμάσουν στο Σύνταγμα αν λέει ψέματα", επισημαίνουμε το εξής: Αν υπήρχε ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ, ο Σώρρας αυτή τη στιγμή θα ελεγηχόταν (τουλάχιστον) για τις τερατολογίες του! Ξέρει όμως πως δεν υπάρχει, γι' αυτό και όχι μόνο δεν πρόκειται να τον...κρεμάσουν, αλλά ούτε καν θα του ζητήσει κανείς εξηγήσεις για τις ψεύτικες ελπίδες που πουλάει!
Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες, ας σοβαρευτούμε! ΜΟΝΟΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΟΕΞΟΔΟ!
Ούτε οι...Σώρρες, ούτε άλλοι "ψευδοπροφήτες"!

Υ.Γ. Μια ερώτηση: Ο κ. Μάκης Βραχιολίδης που πήρε την συνέντευξη, έχει καμία σχέση με τον κ. Απόστολο Βραχιολίδη, που πρωτοστάτησε στην αναγνώριση των "δωδεκαθεϊστών" ως θρησκεία στη χώρα μας;


πηγή:hellas-orthodoxy
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε