Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Παλιές φωτογραφίες και γλυκές αναμνήσεις απο την Σαντορίνη μας

Γράφει ο Γιάννης Αργυρός

Ταξιδεύοντας και γυρίζοντας λίγο στο χρόνο πίσω, διαπιστώνουμε και γευόμαστε παλιές και γλυκές αναμνήσεις, από την εποχή αυτή.
Μπορεί να βασίλευε η ανέχεια έναντι των σημερινών αγαθών, αλλά η καρδιά του ανθρώπου ήταν περισσότερο στολισμένη από ποικίλα χαρίσματα για τον συνάνθρωπό του.

Αξίζει λοιπόν έστω για λίγο να ταξιδέψουμε στην εποχή αυτή, όπου θα δούμε διάφορα γνωστά μας πρόσωπα, είτε από αυτά που έφυγαν, είτε από αυτά που παραμένουν εν ζωή, με τις όποιες αλλαγές που επέφερε ο χρόνος.

Θα δούμε παλιές λατρευτικές εκδηλώσεις στην Παναγία την Επισκοπή, μαθητικές συγκεντρώσεις και διάφορες άλλες πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες της εποχής αυτής.

Παράλληλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φορείς που συνέβαλαν με το ανάλογο φωτογραφικό τους υλικό.






πηγή:giannisargyros
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε