Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΙΣΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ;

Γράφει ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος


Το ερώτημα αυτό έρχεται ξανά στην επικαιρότητα, μετά από τη δημόσια τοποθέτηση του Θεσσαλονίκης Ανθίμου (ενός Ιεράρχη που έχει χαρακτηριστεί όχι απλώς δεξιός, αλλά ακροδεξιός) ότι "το 95% των αριστερών είναι πιστοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί»!
Είχαν προηγηθεί παρόμοιες δηλώσεις και άλλων εκκλησιαστικών προσώπων, με αποκορύφωμα αυτή του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, που είπε ευθέως πως "οι αριστεροί είναι πιο πιστοί από τους δεξιούς"!
Έχουν δίκιο όμως οι συγκεκριμένοι Ιεράρχες;  Για να απαντήσουμε σε αυτή την ερώτηση, πρέπει να εξετάσουμε κάποια δεδομένα, που είναι τα εξής:
- Θεωρητικά, ο Χριστιανισμός έχει κοινά στοιχεία με την αριστερή "ιδεολογία": Ελευθερία, ισότητα, κοινοκτημοσύνη, δικαιοσύνη κλπ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΜΩΣ, οι δεύτεροι έχουν αποδείξει πως όταν αναλάβουν την εξουσία, μεταμορφώνονται σε απολυταρχικό, ανελεύθερο καθεστώς, που βέβαια δεν έχει την παραμικρή σχέση με την Χριστιανική Διδασκαλία.
Μάλιστα, όπως έχει καταγραφεί ιστορικά, τα αριστερά καθεστώτα ΔΙΩΚΟΥΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ακριβώς επειδή στα αρρωστημένα μυαλά τους θεωρούν τον Χριστό ως...ανταγωνιστή τους στην εξουσία (!!!), ενώ ο ίδιος ο Κύριος ξεκαθάρισε πως "η δική μου Βασιλεία δεν είναι σ' αυτό τον κόσμο".
Ως "απάντηση" στα παραπάνω, πολλοί λένε ότι "αλλιώς σκέφτονται οι ηγεσίες, αλλιώς ο λαός": Δυστυχώς, κάτι τέτοιο δεν φαίνεςται να ισχύει τουλάχιστον στην Ελλάδα, μιας και σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις οι οπαδοί αριστερών κομμάτων είναι υπέρ της αποχριστιανοποίησης της χώρας.
- Και πάμε στην δεξιά πλευρά: Πολλοί νομίζουν ότι είναι ο...φυσικός χώρος της Εκκλησίας. Γι' αυτό ευθύνεται και μια μεγάλη μερίδα Ιεραρχών που αισθάνεται πιο...ασφαλής δίπλα στον λεγόμενο "συντηρητικό χώρο", μιας και ιστορικά μιλώντας, οι δεξιοί δεν μιμήθηκαν τους αριστερούς στα φρικτά εγκλήματα σε βάρος Χριστιανών που έκανανοι δεύτεροι.
Πράγματι, ο δεξιός χώρος εκδουλεύει εδώ και δεκαετίες πατριωτισμό, θρησκευτικότητα κλπ. Και λέμε εκδουλεύει, γιατί οι πολιτικοί που τον εκπροσωπούν ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ απέδειξαν πως πράγματι νοιάζονται για το καλό της χώρας και της Ορθοδοξίας!
Και πώς μπορούν να το κάνουν αυτό, όταν το 99% εκείνων ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΕΣ "ΛΕΣΧΕΣ";;;
Αυτή είναι η κατάρα της "εθνικοχριστιανικής δεξιάς": Η άμεση σχέση της με τα τεκτονικά καταγώγια και τα υπόγεια όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις των "ισχυρών" του κόσμου!
Άλλωστε, ο ίδιος ο Γέροντας Παϊσιος το είχε πει πολύ εύστοχα:
«Ὁ διάβολος ἅπλωσε τρία πλοκάμια νὰ πιάσει ὅλον τὸν κόσμον. Τοὺς πλουσίους νὰ τοὺς πιάσει μὲ τὴ μασωνία, τοὺς φτωχοὺς μὲ τὸν κομμουνισμὸ καὶ αὐτοὺς ποὺ θρησκεύουν μὲ τὸν οἰκουμενισμό.»
- Επίσης, παρότι οι δεξιοί, συντηρητικοί ψηφοφόροι ευλαβούνται σε μεγάλο βαθμό την Εκκλησία, υπάρχουν πολλοί εξ αυτών που όχι απλά είναι άθεοι, αλλά πολεμούν τον Χριστό με τρόπο χειρότερο των κομμουνιστών!
Ανήκουν στις λεγόμενες "εθνικιστικές" ομάδες, που στην πραγματικότητα είναι παγανιστικές - ινδουϊστικές - νεοεποχίτικες - σατανιστικές - ναζιστικές - ανθελληνικές σέκτες, που δυστυχώς ευδοκιμούν και στη χώρα μας.
Αυτά τα άτομα λοιπόν, υβρίζουν και ελεεινολογούν τον Χριστό, την Παναγία, τους Αγίους, την Ορθοδοξία και την Εκκλησία με τέτοιον τρόπο, που και ο φανατικότερος μπολσεβίκος διώκτης του Χριστιανισμού φαντάζει...σχολιαρόπαιδο μπροστά τους!
Εδώ στο ιστολόγιο ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, έχουμε ιδία γνώση αυτής της επίθεσης, που εκδηλώνεται με  χυδαίους χαρακτηρισμούς, άνανδρες στοχοποιήσεις από θρασύδειλους και κυρίως, ΒΕΒΗΛΩΣΗ των ιερών και των οσίων μας! Λέμε την πικρή αλήθεια: Ουδέποτε αριστεροί, αναρχικοί και άλλοι υβριστές μας διανοήθηκαν ποτέ να φτάσουν σε τέτοια σημεία αισχρότητας που έφτασαν οι "πατριώτες" και "εθνικιστές"!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ: Ούτε οι δεξιοί, ούτε οι αριστεροί μπορούν να μπουν σε καλούπια θρησκευτικότητας και να μετρηθεί η πίστη τους με "χριστιανικόμετρα". Και όποιος το κάνει αυτό, δρα εκ του πονηρού και σίγουρα όχι Ορθόδοξα.
Ο Χριστός ήρθε για όλους τους ανθρώπους. Αν κάποιος θέλει να Τον ακολουθήσει, δεν τον εμποδίζουν οι διχαστικές αυτές "ιδεολογίες".
Κι επιτέλους, η Εκκλησία πρέπει να μάθει από τα λάθη της ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, διότι όλοι οι πολιτικάντηδες ενδιαφέρονται μόνο για το κόμμα και τους εαυτούς τους και όχι για την Ορθοδοξία και την Πατρίδα! 
Για να το πούμε με ένα σύνθημα: 
Ούτε αριστερά, ούτε δεξιά! ΜΟΝΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ!

πηγή:hellas-orthodoxy
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε