Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013

Τσελέντης: Έρχεται σεισμός στη Σαμοθράκη

Τον Άκη Τσελέντη τον αντιπαθούμε ιδιαίτερα, επειδή είναι ψώνιο με τη δημοσιότητα και χρησιμοποιεί την ιδιότητά του ως καθηγητή σεισμολογίας, κάνοντας συνεχώς προβλέψεις για τρομερούς σεισμούς, ώστε να τον παίζουν τα κανάλια (που ψοφάνε για κινδυνολογία-ευτυχώς τα τελευταία χρόνια τον έκοψαν). Για αυτό και τον "βγάλαμε στη σέντρα" πολλές φορές, απολύτως τεκμηριωμένα, επειδή ξέρετε ότι απεχθανόμαστε τους παπατζήδες.
Κανοντας κλικ εδώ θα δείτε τις αποδείξεις, για το πόσο παπατζής είναι ο άνθρωπος.
Θέλουμε, όταν οι επιστήμονες δεν ξέρουν, να λένε "δεν ξέρω" και αντιπαθούμε όσους ψοφάνε για το "γυαλί". Εξ ου η "ασέβεια" προς τον κ.Καθηγητή.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Αφορμή για τα παραπάνω, το εξής άρθρο, που βρίσκουμε σε site που ασχολείται με τη σεισμολογία
Σε επικοινωνία που είχε το Earthquake-now με τον καθηγητή σεισμολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Άκη Τσελέντη για τους σεισμούς στο Βόρειο Αιγαίο και την εξέλιξή τους , μας δήλωσε ότι θα πρέπει να δοθεί τις επόμενες ημέρες προσοχή στην περιοχή της Σαμοθράκης* από την πολιτεία.
Επιστημονικές παρατηρήσεις δείχνουν μικρή ενεργοποίηση του γνωστού ρήγματος , γι αυτό και θα πρέπει να ληφθούν κάποια στοιχειώδη μέτρα.
Η επιστημονική κοινότητα μας δήλωσε παρακολουθεί συστηματικά την εξέλιξη των φαινομένων.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
*(δηλαδή ρε Τσελέντη, τι ακριβώς να κάνει η πολιτεία; Να πεί στους Σαμοθρακιώτες, επειδή το λες εσύ, να μην κοιμούνται σπίτια τους, με αυτό το ψοφόκρυο; Μέχρι πότε; Πότε; Πότε θα κάνει σεισμό; Αύριο; Μετά από μια βδομάδα; Μετά από ένα μήνα; Αφού δεν έχεις ιδέα, γιατί πετάς το όνομα μιας γεωγραφικής περιοχής και σπέρνεις ανησυχίες, όταν ξέρεις ότι πρακτικά, ακόμη και να ξέρει η πολιτεία με απόλυτη βεβαιότητα ότι θα κάνει σεισμό, δεν μπορεί να κάνει τίποτε, όταν δεν ξέρει την ακριβή ώρα! Αφού δεν ξέρεις, τι μιλάς;
Α, και για να μην λες άν -χτύπα ξύλο γίνει σεισμός- ότι ήξερες: Σεισμός φυσικά και μπορεί να γίνει. Μόνο που εσύ δεν το ξέρεις. Αν πετύχεις κάποτε κάποιον σεισμό, θα είναι φυσικός νόμος των πιθανοτήτων. Πες, πες, πες, κάποτε θα πέσεις μέσα. Κι εμείς αν γράφουμε στην τύχη κάθε μέρα μια περιοχή, κάποτε θα ...δικαιωθούμε.)

ρίξτε μια ματιά σε προηγούμενες αναρτήσεις, όπου απομυθοποιούμε τις προβλέψεις των σεισμολόγων, έχει αξία: κλικ εδώ>>


Τα ίδια δυστυχώς δεν λέει κατα καιρούς και για την Σαντορίνη μας;

πηγή:Ταχαλία
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε