Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013

ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ-Ελλάς: "Οι Γερμανοί χρωστάνε 180 δις χωρίς τους τόκους"

Ομάδα εργασίας του υπουργείου Οικονομικών της Ελλάδας απαιτεί από τη Γερμανία την καταβολή 180 δισ. ευρώ, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι τόκοι, ως αποζημίωση για την καταστροφή των υποδομών της χώρας από τους Ναζί αναφέρει σχεδόν στο σύνολο του ο ρωσικός τύπος.

Επιπλέον το Βερολίνο, κατά τη γνώμη των Αθηνών, πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα 54 δισ. για τα δάνεια, που η Τράπεζα της Ελλάδος ήταν αναγκασμένη να χορηγήσει σε υποστηρικτές του Χίτλερ.Κατά τη γνώμη των εμπειρογνωμόνων, εάν η Γερμανία συμφωνούσε με αυτές τις απαιτήσεις, το συνολικό ποσό θα κάλυπτε όλο το εξωτερικό χρέος των Αθηνών.
Ωστόσο από τον Απρίλιο του περασμένου έτους το γερμανικό ΥΠΕΞ δήλωσε ότι δεν πρόκειται να συζητήσει το ζήτημα των πολεμικών επανορθώσεων, διότι αυτές είχαν καταβληθεί τη δεκαετία του 1960
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε