Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΑΡΧΙΜΑΣΩΝΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ!!!

Απίστευτο ξεβράκωμα του αρχιμασώνου αρχισιωνιστή Ντέηβιντ Γκέργκεν, συμβούλου 4 (!!!) Προέδρων των ΗΠΑ! Ο Άλεξ Τζόουνς, τον αιφνιδιάζει όταν του αναφέρει τις τελετές ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑΣ (!!!) στις οποίες συμμετέχει ο Γκέργκεν και από τις οποίες έχουμε φρικιαστικότατες εικόνες (δείτε από το 3 και μετά)! Η αντίδραση του αρχιμασώνου - αρχισατανιστή, όχι απλά είναι πανικόβλητη (τον απασχολεί μόνο πώς...διέρρευσαν τα πλάνα, όχι τα αίσχη που δείχνουν!!!), αλλά επιβεβαιώνει τις υποψίες μας γι' αυτά που κάνουν οι σιωνιστές:
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ, πως σε τέτοιες ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ συμμετέχουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!

πηγή: hellas-orthodoxy
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε