Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Η ανάκαμψη θα αρχίσει από τον Τουρισμό


Ένα σημαντικό νέο, το οποίο αν επιβεβαιωθεί θα αλλάξει την εικόνα της χώρας, προβλέπουν ξένοι αναλυτές. Πρόκειται για το ρυθμό ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού ο οποίος μπορεί να αυξηθεί ακόμη και 30% τα επόμενα χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα περίπου 5 εκατ. περισσότεροι τουρίστες.
Ηδη για το 2013 προβλέπουν, με βάση τις προκρατήσεις, ότι θα έλθουν 1 εκατ. πειρσσότεροι τουρίστες από φέτος, δηλαδή 17 εκατ.
Όπως επισήμανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Ανδρέας Ανδρεάδης, τα στοιχεία δείχνουν ότι μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος αυτός
Σε αυτή την περίπτωση πρόσθεσε ο κ. Ανδρεάδης τα τουριστικά έσοδα θα αυξηθούν παραπάνω από 1 δισ. ευρώ συμβάλλοντας καθοριστικά στην ενίσχυση του ΑΕΠ της χώρας.
θα μπουν στην Ελλάδα 1 δις ευρώ δηλαδή επιπλέον, κάτι που σημαίνει ότι θα ανασάνουν εκτός από τα ξενοδοχεία και μια σειρά άλλα επαγγέλματα που σχετίζονται με τον τουρισμό.
Η Ελλάδα ασφαλώς έχει γίνει φθηνότερη από παλιά. Και καλώς έγινε αυτό. Εσκασε η φούσκα και εξορθολογίστηκε η τουριστική αγορά που μπορεί πλέον να προσελκύσει περισσότερους τουρίστες.
Αυτό που απαιτείται πλέον είναι έν μακρόπνοο σχέδιο για τον τουρισμό. Που αφενός θα ευνοεί τα μεγάλα σύνθετα τουριστικά project και αφετέρου θα βοηθά τις μικρές επιχειρήσεις. Αλλωστε, λίγο καλύτερα ν πάει η οικονομία θα μειώθεί και ο ΦΠΑ στην εστίαση, γεγονός που περιμένουν όλοι.
O τουρισμός μπορεί να γίνει η ατμομηχανή της ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε