Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΝΑΙ,ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ! ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ!

Τέτοια συγκέντρωση, τέτοιος κόσμος, τέτοιος παλμός και ενθουσιασμός, δεν έχει ξαναγίνει ποτέ! Αξίζει να τη δείτε ολόκληρη:

Αυτοί που έφαγαν τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ!!! Το λέμε και το φωνάζουμε ευθέως, εδώ και χρόνια!
Κι αυτοί που τον υβρίζουν σήμερα, τρέμοντάς τον και κεκοιμημένο, είναι τα τσιράκια τους: "Άθεοι", "προοδευτικοί", κομματόσκυλα πολλών ειδών, βοθροκάναλα και Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης εβραϊκής ιδιοκτησίας, πρακτορίσκοι "δωδεκαθεϊστές" και λοιπά καθάρματα που βρίσκονται σε ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ εναντίον του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας!
Ας αναλογιστούν ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, αν ζούσε ο Χριστόδουλος!
Μήπως κάποιοι θα είχαν χάσει τον ύπνο τους;
Μήπως δεν θα πέρναγαν τα βρωμερά τους σχέδια;
Γι' αυτό λοιπόν, έπρεπε να φύγει από τη μέση!
Ακόμα κι έτσι όμως, τα λόγια του κι ο αγώνας του ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, μας καθοδηγούν!
Και ίσως κάποια στιγμή να μας κάνουν να ξυπνήσουμε επιτέλους και ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, που είναι - όλως...τυχαίως - και οι υβριστές του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου!    

πηγή: hellas-orthodoxy
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε