Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012

ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΠΤΑΧΡΟΝΑ (!!!) ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ...ΞΟΡΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΕΣ, ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ «ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ»!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΓΟΝΕΙΣ, ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ «ΔΩΡΟ» ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑΣ!!!

Εισαγωγή στη σατανολατρεία για 7χρονα με χορηγούς τη SONY και το ΠΛΑΙΣΙΟ.

Η πρόταση του εν λόγω καταστήματος είναι "το βιβλίο με τα ξόρκια" και απευθύνεται ακόμα και σε 7χρονα!!!
Ετοιμαστείτε για μια νέα γενιά Δημητροκάλη και Κατσούλα εκπαιδευμένη από το playstation. Όποιος νόμιζε ότι η ταινία Χάρυ Πότερ ήταν μια απλή ιστοριούλα έκανε λάθος αφού η Sony και η JK Rawling δεν σταματούν στις ταινίες. Αυτές ήταν η καραμέλα που έδωσαν στα παιδιά για να τους κινήσουν την περιέργεια να γλυκαθούν με τη μαγεία και να περάσουν στο επόμενο στάδιο. Να παίζουν μαζί της, να εντρυφίσουν, να ασχοληθούν πρακτικά και όταν θα γλυκαθούν και άλλο...ετοιμαστείτε να μας πάρει και να μας σηκώσει!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ SONY ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ "ΠΛΑΙΣΙΟ", ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΜΕ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ!
Κι αν νομίζετε ότι είμαστε υπερβολικοί, δείτε το σχετικό βίντεο της παρουσίασης του "παιχνιδιού":

Έχουμε και λέμε: Ξόρκια, μάγοι, μονομαχίες με άλλους μάγους (!!!), σκοτεινές δυνάμεις, δαίμονες, δράκοι, πύρινες φλόγες κι ένα σωρό άλλες σατανικές αποτυπώσεις, σε ένα αισχρό, προπαγανδιστικό "τουρ" στην σατανολατρεία, που παρουσιάζεται ως παιχνίδι!
Καλούμε την εταιρεία που ανέλαβε την προώθηση αυτού του αίσχους στην ελληνική αγορά ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΑΜΕΣΑ!
Και βέβαια, τους γονείς ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ και ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ αυτό το τερατούργημα στα βλαστάρια τους!
πηγή:hellas-orthodoxy

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε