Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2012

Η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!

Τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Μόσχα η πρεμιέρα της ρωσικής ταινίας του Γέροντος Παϊσίου. Η επιτυχία της ταινίας ήταν τόση που οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να την προβάλουν τρεις φορές και ο κόσμος περίμενε υπομονετικά τη σειρά του να τη δει. Ευχαριστούμε το κινηματογραφικό στούντιο ΠΟΚΡΟΒ και ιδιαίτερα τον π. Κυπριανό Γιασένκο για την ευγενή παραχώρηση της άδειας τοποθέτησης της ελληνικής έκδοσης της ταινίας στο κανάλι μας:

 Οι "σκοταδιστές", "οπισθοδρομικοί" και "θρησκόληπτοι" Ρώσοι, ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟ!
Εμείς οι "φωταδιστές","προοδευτικοί" και "ελευθεριακοί", ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ!!!
Θλιβερές συγκρίσεις, που εξηγούν ΑΠΟΛΥΤΑ τα δικά μας χάλια και την γενικότερη αναγέννηση της Ρωσίας...!

Υ.Γ. Ακούστε επίσης με προσοχή τις ΕΠΩΝΥΜΕΣ μαρτυρίες για τα όσα έλεγε ( και προέβλεπε) ο Γέροντας Παϊσιος και θα καταλάβετε πως τα παραμύθια περί "εμπορικής εκμετάλλευσης" και "διαστρέβλωσης" που επικαλούνται οι υβριστές του και κάποιοι "υπερχριστιανοί", είναι εντελώς ανυπόστατα. 
πηγή:hellas-orthodoxy
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε