Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!

ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΜΕ!
Έτοιμη να λειτουργήσει τον δικό της τηλεοπτικό σταθμό είναι η Εκκλησία της Ελλάδος, δίνοντας σάρκα και οστά σε ένα σχέδιο του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου. Όπως ανακοινώθηκε από τον εκπρόσωπο Τύπου της Ιεραρχίας, Μητροπολίτη Φθιώτιδος Νικόλαο, η Εκκλησία της Ελλάδος φαίνεται πως βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην απόκτηση σταθερής τηλεοπτικής παρουσίας, με συμφωνία που είναι έτοιμη να «κλείσει», με τον διαδικτυακό τηλεοπτικό σταθμό 4Ε. 
Όπως διευκρινίστηκε από τον κ. Νικόλαο, δεν πρόκειται για εξαγορά του σταθμού από την Εκκλησία, αλλά για συνεργασία και χρήση τηλεοπτικού χρόνου. Το θέμα θα συζητηθεί εκτενώς κατά τη διάρκεια της αυριανής συνεδρίασης της Ιεραρχίας, οπότε και θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις. 
Το θέμα εκσυγχρονισμού των εκκλησιαστικών Μέσων Επικοινωνίας έθεσε κατά τη δεύτερη ημέρα των εργασιών της Ιεραρχίας, ο Μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Βασίλειος: «Τα μέσα επικοινωνίας που διαθέτουμε δεν ανταποκρίνονται εις την εποχή της υψηλής τεχνολογίας, έχουμε μόνον ραδιόφωνο και περιοδικά, ολίγοι δε και διαδίκτυο», παρατήρησε ο κ. Βασίλειος.
ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ, ΠΑΤΕΡΕΣ!!!
Ένας τηλεοπτικός σταθμός της Εκκλησίας θα είναι πραγματικό βάλσαμο για πολλούς συμπατριώτες μας, που είναι βυθισμένοι στο σκοτάδι των βρωμερών και τρισάθλιων ΜΜΕ, κρατικών και ιδιωτικών!
Το 4Ε λειτουργεί ήδη με επιτυχία, αλλά μόνο τοπικά: Ένας σταθμός ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ, είναι βέβαιο ότι θα αγκαλιαστεί με θέρμη από τον λαό!
Πρέπει όμως οι εκπομπές να είναι ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ και όχι...μίξη "περίεργων" συστατικών, όπως συνέβη με τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίαες της Ελλάδος!
Να ακούγεται ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ η φωνή της Ορθοδοξίας!
Να τονώνεται ο πατριωτισμός και να θίγονται τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας!
Επιτέλους, προχωρήστε! Βοηθήστε να υπάρχει μια εναλλακτική φωνή απέναντι στην τουρκολαγνεία, τη χυδαιότητα, τον αντιχριστιανισμό και ανθελληννισμό των σιχαμερών ΜΜΕ!

πηγή: hellas-orthodoxy
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε