Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Ελεύθερη πτώση… υποβρυχίως!

Ο Guillaume Nery είναι παγκόσμιος πρωταθλητής ελεύθερης κατάδυσης και δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς έχει στο ενεργητικό του πολλές περγαμηνές που σχετίζονται με τις εκπληκτικές -είναι η αλήθεια- καταδύσεις του στα βάθη των ωκεανών του κόσμου. Η ελεύθερη πτώση, όμως, που κάνει μέσα στη μεγαλύτερη υποθαλάσσια τρύπα του κόσμου, τη γνωστή Dean Blue Hole στις Μπαχάμες, θα σας κόψει την ανάσα! Ως γνωστόν, η Dean Blue Hole έχει βάθος 220 μέτρα, ενώ το σκοτάδι που κυριαρχεί δίνει την εντύπωση στον θεατή ότι κινείται προς την άβυσσο! Βέβαια, ο Nery δεν έφτασε στον πυθμένα της τρύπας (πράγμα αδύνατον, χωρίς οξυγόνο και βατραχοπέδιλα) αλλά οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι το λιγότερο εντυπωσιακές, ενώ το μεγαλείο της φύσης μάς κάνει να αισθανόμαστε… ανήμποροι. Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δείτε από μόνοι σας…

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε