Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ... ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΦΤΩΧΟΙ - ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ $ 96.000.000.000 -Διαβάστε το δυνατά (96 δισεκ. δολ.!!!!

Οι 8 ερωτήσεις που θα σου κάνουν 
 οι "θεραπευτές" της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ, του ΣΥΡΙΖΑ, των "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ", του ΚΚΕ, της "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" και των άλλων "δημοκρατικών δυνάμεων":

Μιλάς για Χριστό;

Μιλάς για πατρίδα;

Μιλάς για προδότες και δωσίλογους;

Μιλάς για την εξόντωση των 2/3 του ελληνικού λαού για χάρη μιας μικρής ομάδας "αριστοκρατών" και "καθώς πρέπει" τοκογλύφων;

Μιλάς για δαύτους που θεωρούν "ανακούφιση" και "εγγύηση για το μέλλον" τη ζωή σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης;

Μιλάς για την απόλυτη τυρρανία της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" και αρνείσαι να γίνεις το μαρκαρισμένο ερίφι αυτού του παγκόσμιου μαλθουσιανού σφαγείου;

Αρνείσαι όλες αυτές τις "αλήθειες" για την κατασκευή των οποίων σπαταλήθηκαν τόσα χρήματα και "εγκέφαλοι";

Αρνείσαι να δεχτείς τον λόγο εκείνων στους οποίους αναθέσαμε το ρόλο των "αντισυστημικών", "πατριωτών" κλπ προκειμένου να ...ικανοποιήσουμε ακόμα και τύπους σαν κι εσένα που δεν αρκούνται στην "επίσημη ενημέρωση";

Αν λοιπόν έχεις τέτοια συμπεριφορά και δεν "ανακουφίζεσαι" σε κάποιο κομματικό μαντρί απο αυτά που κάναμε τόσο κόπο να φτιάξουμε εντός και εκτός βουλής, τότε ή πρέπει να σε "θεραπεύσουμε" ή να σε εξαφανίσουμε.


  
Χάρη σε αυτούς που  μας κυβερνούν είμαστε οι πιό πλούσιοι  φτωχοί


Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας.
Η μέτρηση ήταν 9550 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150 !

Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή (1), κλπ.

Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ.

Στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα επίσης υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από
ξένο επενδυτή για την εξόρυξη των τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού.

Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την
TVX Gold του George Soros, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο !!!.

Εμείς ερωτάμε.... ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ;

Μία απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως με δημοσίευμα της εφημερίδας «Επενδυτής» στις 23/2/96, αναφέρει για τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ. 
Γύρω στο ποσό των 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών εκτιμάται η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους..

Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους με
συμπύκνωμα ουρανίου 16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και
λανθάνιο, που έχουνε εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων.

Αναφέρεται ΜΟΝΟΝ για την περιοχή του όρους Σύμβολο του νομού Καβάλας.
Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου ΔΙΕΘΝΩΣ.
Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στην διεθνή αγορά (το 1998) ήταν 20.000 δολάρια
το γραμμάριο!.


Βάσει των παραπάνω, με κάθε επιφύλαξη και σύμφωνα με υπολογισμούς από
τα παραπάνω, εμπεριέχονται 48 εκατ. Τόνοι ουρανίου προς 20δις δολάρια ο τόνος δηλ. συνολικά $ 960.000.000.000.000.000 (τα μηδενικά είναι σωστά και είναι): 960
τετράκις εκατομμύρια δολ.!!!!

ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ $ 96.000.000.000 Διαβάστε το δυνατά (96 δισεκ. δολ.!!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ... ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ....
Να γιατί θέλουν λοιπόν τη Μακεδονία.....
πηγή

 
ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Αυτά δεν τα γνωρίζουν οι πολιτικοι; Γιατί μας κρατάνε ασκόπως χρεωμένους ενώ θα μπορούσαμε να είμαστε οικονομικά εύρωστοι;


πηγή: klassikoperiptosi
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε