Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Πόσα μίλια χωρίζουν την Δικαιοσύνη της Σύρου από την Δικαιοσύνη της Αθήνας;

Ο Εισαγγελέας και ο Ανακριτής της Σύρου ζουν στην ίδια χώρα με τον Εισαγγελέα που έδωσε τις (άπειρες) φωτό του Τάσιου Θεοφίλου στη δημοσιότητα; Οι δύο πρώτοι ήταν εκείνοι που επέλεξαν να εξαφανίσουν το πρόσωπο του Πακιστανού Αχμέτ που πολτοποίησε την 15χρονη από τους δημοσιογράφους. Πόσα μίλια χωρίζουν την Δικαιοσύνη της Σύρου από την Δικαιοσύνη της Αθήνας; Η Δικαιοσύνη είναι υποκειμενική υπόθεση του καθενός ανακριτή και εισαγγελέα; Παρακαλούμε τις Δικαιοσύνες να συντονισθούν αναμεταξύ τους ώστε να μπορέσουμε κι εμείς -που πληρώνουμε τους λειτουργούς των απανταχού Δικαιοσυνών- να βγάλουμε μια άκρη βρε αδελφέ.
πηγή: greeknation.

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε