Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο, 18 Αυγούστου 2012

ΤΟ ΣΕΡΒΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ!

Οι δικοί μας οι γραικύλοι, μάλλον...ενοχλήθηκαν που έσβησε η φωτιά!
Πρωθυπουργός της Σερβίας: Είστε ήρωες και είμαστε περήφανοι για εσάς!
Ο Πρωθυπουργός της Σερβίας κ. Ίβιτσα Ντάτσιτς, και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρεμεζιάνας, Ανδρέας, εκπρόσωπος του Σέρβου Πατριάρχη, ευχαρίστησαν τους πυροσβέστες από τη Σερβία, που συμμετείχαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς του Αγίου Όρους κοντά στην Ιερά Μονή Χιλανδαρίου. «Είστε ήρωες και είμαστε περήφανοι για εσάς. Αν οι φλόγες έκαιγαν  την Ι.Μ Χιλανδαρίου, θα ήταν μια ανεπανόρθωτη απώλεια και τραγωδία όχι μόνο για τη Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία, αλλά και του σερβικού λαού,», δήλωσε ο πρωθυπουργός Ντάτσιτς. 

Ο αρχηγός της ομάδας των Σέρβων πυροσβεστών, Γκόραν Nikolić, δήλωσε ότι οι άνδρες του και οι Έλληνες συνάδελφοί τους αγωνίστηκαν μέρα και νύχτα, σχεδόν χωρίς ανάπαυση, για να βοηθήσουν τους μοναχούς. "Σταματήσαμε την πυρκαγιά, χάρη στους μοναχούς, που  προσευχήθηκαν.  Άρχισε να βρέχει και η βροχή, η οποία διήρκησε δύο ώρες  έσβησε τη φωτιά", δήλωσε ο Νίκολιτς.
πηγή:aktines
Τα δικά μας ανδρείκελα πού είναι να τιμήσουν τους Έλληνες πυροσβέστες που αγωνίζονται όχι μόνο στο μέτωπο του Άθω, αλλά και ολόκληρης της χώρας;
Αξιοσημείωτη Η ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ!!! 
πηγή: hellas-orthodoxy
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε