Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012

Κυλικείο σε πλοίο της γραμμής κόβει αποδείξεις σε δραχμές!!!

Αποκλειστικό:Κυλικείο σε πλοίο της γραμμής κόβει αποδείξεις σε δραχμές
Αν σε βγάλει ο…. δρόμος προς Κυκλάδες δεν χρειάζεται να ανησυχείς αν δεν έχεις ευρώ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού!Αρκεί να ταξιδέψεις με το High Speed 4. Διότι στον εν λόγω πλοίο μπορείς να πληρώσεις και σε δραχμές!
Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται στο καράβι που εκτελεί δρομολόγια στα νησιά των Κυκλάδων (Πάρο, Νάξο, Ίο και Σαντορίνη) υπάρχει γνωστό ταχυφαγείο που στην απόδειξή του – στο σύνολο των αγαθών που προσφέρει – εκτός από την αξία σε ευρώ, αναφέρει και την ισοτιμία σε δραχμές!
Αδιάψευστος μάρτυρας η απόδειξη με σημερινή ημερομηνία (25-7-2012) που εξασφάλισε το newsbomb.gr και σας την παρουσιάζει!
Λέτε να ξέρουν κάτι παραπάνω ή να μας προετοιμάζουν για να συνηθίσουμε;
Η ιστορία και ο χρόνος θα δείξουν…!


πηγή: newsbomb.gr
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε