Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Η Μηχανή του Χρόνου ταξιδεύει στην προϊστορική Θήρα, παρουσιάζει το μύθο της χαμένης Ατλαντίδας, εξερευνά τα μυστήρια του ηφαίστειου και ανακαλύπτει την δύναμη των ανθρώπων, που μετά τον καταστροφικό σεισμό του 1956 έχτισαν τη φήμη της Σαντορίνης στα πέρατα του κόσμου. Κυριακή 15 Ιουλίου στις 17.00 από τη ΝΕΤ. Οι περισσότεροι γνωρίζουν το νησί των Κυκλάδων με την τεράστια τουριστική κίνηση, το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα και το ανεπανάληπτο φυσικό τοπίο. Λίγοι όμως γνωρίζουν τα γεωλογικά φαινόμενα που δημιούργησαν την μορφολογία της, τον πολιτισμό που ανέπτυξε αλλά και τους μύθους που συνοδεύουν το όνομά της.

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε