Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ «ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ» ΜΕ ΤΟΝ...ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΡΕΠΟΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ!



"Ρατσιστικό χιούμορ και «αστειάκια» που αφορούν ανθρώπινες ζωές δεν είναι ανεχτά από την ελληνική κοινωνία", είπε μεταξύ άλλων ο...Πρωθυπουργός Κουβέλης, ζητώντας να αποκλειστεί η Παπαχρήστου! 
Εμείς συμφωνούμε με αυτή την...υπερευαισθησία και ζητάμε ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΡΕΠΟΥΣΗ για τα αντίστοιχα "αστειάκια" και προσβολές τους σε βάρος των Ελλήνων!
Ο μεν, είχε πει "για πλάκα" πως ο Κολοκοτρώνης...είχε γκόμενο (!!!), υβρίζοντας έναν Εθνικό Ήρωα χωρίς ΚΑΜΙΑ επίπτωση!
Η δε, επιμένει να αρνείται τη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Ελλήνων της Σμύρνης, μιλώντας θρασύτατα για "συνωστισμό"!
Ζητάμε λοιπόν να εφαρμοστεί ο...νόμος του Κουβέλη και του Κούβελου και ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ οι δύο υβριστές των Ελλήνων και της Ελληνικής Ιστορίας!
Προκαλούμε επίσης, οποιοδήποτε κόμμα διατείνεται ότι έχει πατριωτικές ευαισθησίες, να πράξει ανάλογα ζητώντας το ίδιο ΕΝΤΟΣ της βουλής!
Αρκετά με την υποτίμηση της νοημοσύνης μας από τα σκύμβαλα του σιωνιστικού "πολιτικώς ορθού" και της χρησιμοποίησής της κατά το δοκούν!


Ντοκουμέντο: Ιδού γιατί έκοψαν την Β.Παπαχρήστου... 

"Στοχοποιημένη" την είχαν την πρωταθλήτρια του τριπλούν και βασική μας ελπίδα για μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, Βούλα Παπαχρήστου οι γνωστοί κύκλοι της παγκοσμιοποίησης (και κατά τύχη υπερασπιστές του Μνημονίου στην Ελλάδα).
Γιατί αποδεικνύεται ότι η Β.Παπαχρήστου, εκτός από εξαιρετική αθλήτρια και πειθαρχημένος χαρακτήρας είναι και ΕΛΛΗΝΙΔΑ μέχρι μυελού των οστών. Γιατί εν τέλει αποδεικνύεται ότι την κυνήγησαν οι ξεφτιλισμένοι, γιατί απλά ένιωθε ΕΛΛΗΝΙΔΑ.
Ιδού ποιο βίντεο είχε ανεβασμένο στο twitter η Παπαχρήστου: 



πηγή: defencenet.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε