Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Για την εκπομπή Η Μηχανή του Χρόνου


Κοτσάνα  περιοπής … με στόχο να προσβάλει το νησί και τους ανθρώπους του, για τους οποίους γνωρίζουμε ότι δεν τρέφει και τα καλύτερα των συναισθημάτων του , άφησε κατά την διάρκεια της  χθεσινής εκπομπής « Η μηχανή του Χρόνου» , ο καθηγητής κ. Χρήστος Ντούμας. Είπε συγκεκριμένα ότι το 1967 οι κάτοικοι δεν χρησιμοποιούσαν τουαλέτες και έκαναν την ανάγκη τους στα αμπέλια και τα χωράφια…..

Δεν μπορεί ο κ. Ντούμας να μην  ήξερε ότι το κάθε σπίτι στο νησί είχε την δική του τουαλέτα έξω βέβαια από το σπίτι και για τον λόγο αυτό τις τουαλέτες οι Σαντορινιοί τις λέγανε και τις λένε ακόμα απόπατο.
Επίσης ο γνωστός καθηγητής δήλωσε υπερήφανος που δεν άνοιξε το Μουσείο στον αείμνηστο μεγιστάνα Ωνάση επειδή όπως είπε ήταν προχωρημένη η ώρα δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι « Με τα λεφτά σου μπορείς να ανοίξεις τα πάντα αλλά όχι το Μουσείο». 
Ήθελα νάξερα δεν υπάρχει κάποιος στο νησί να μιλήσει για την Σαντορίνη και πρέπει πάντα να φωνάζουν τον Ντούμα που βρίσκει τρόπο να βγάλει την κακία του για τον τόπο μας;
Ζητώ συγνώμη για το ύφος μου αλλά νομίζω ότι κάποιος πρέπει να τα πει και να τα γράψει αφού εσείς δεν το κάνετε.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε