Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Sailbooking.gr: Online ενοικίαση ιστιοπλοϊκών στην Ελλάδα.Η πρώτη πλατφόρμα προβολής και κράτησης θαλάσσιων σκαφών

Sailbooking.gr: Online ενοικίαση ιστιοπλοϊκών στην Ελλάδα


Τη δυνατότητα online κράτησης ιστιοπλοϊκών σκαφών στην Ελλάδα, όπως συμβαίνει ήδη για αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία, δίνει το www.sailbooking.gr, μια πρωτοβουλία για την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού στη χώρα που ξεκίνησε να λειτουργεί πρόσφατα. Η πλατφόρμα προβολής και κράτησης απευθύνεται τόσο σε ιστιοπλόους που θέλουν να ενοικιάσουν το κατάλληλο σκάφος στη σωστή τιμή, αλλά και σε ιδιοκτήτες επαγγελματικών ιστιοπλοϊκών, που επιθυμούν να διαθέσουν το σκάφος τους προς ενοικίαση σε τιμή που να ανταποκρίνεται στην κατάστασή του και το γενικότερο οικονομικό περιβάλλον.

Το sailbooking.gr αποτελεί την πρώτη πλατφόρμα online κράτησης ιστιοπλοϊκών σκαφών, καθώς ο ενδιαφερόμενος στην αναζήτησή του εκτίθεται άμεσα στις τελικές τιμές ανά σκάφος, χωρίς να χρειάζεται αίτημα για λήψη προσφοράς, ενώ έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει την κράτησή του εκείνη τη στιγμή. Ταυτόχρονα, ενοικιάζει το σκάφος που έχει επιλέξει και όχι κάποιο αντίστοιχου τύπου. Η διαδικασία ενοικίασης είναι απλοποιημένη και οι πληρωμές στηρίζονται στην πλατφόρμα του paypal, με την εγγύηση των ασφαλών συναλλαγών του διεθνούς οργανισμού πληρωμών.

Στόχος της πλατφόρμας είναι η προβολή του θαλάσσιου τουρισμού της χώρας, προσφέροντας σε έλληνες και αλλοδαπούς ιστιοπλόους την ευκαιρία να αναζητήσουν αξιόπλοα σκάφη σε χαμηλές τιμές. Ταυτόχρονα αποτελεί σημαντικό εργαλείο για τον ιδιοκτήτη επαγγελματικού ιστιοπλοϊκού σκάφους, επιτρέποντάς του να προβάλλει τη διαθεσιμότητα του σκάφους του, χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Η αμοιβή της πλατφόρμας προκύπτει σε περίπτωση κράτησης, με το σύστημα της προμήθειας επί του ναύλου, η οποία είναι ίδια για όλους τους συνεργάτες-ιδιοκτήτες και ανεξάρτητη από τον αριθμό σκαφών του κάθε ιδιοκτήτη. To sailbooking.gr απευθύνεται σε μεμονωμένους ιδιοκτήτες σκαφών και εταιρείες με μεγάλο στόλο ιστιοπλοϊκών, ενώ συνεργάζεται με γραφεία πρακτόρευσης σκαφών.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε