Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

Κράτος-απατεώνας που φυλακίζει όσους δεν πληρώνουν και αυτό... δεν πληρώνει!


eforiesΟ λόγος για μια εξωφρενική, αντιλαϊκή και ανήθικη εγκύκλιο του Υπουργείου Οικονομικών, που αφορά... συλλήψεις και κατασχέσεις περιουσιών, μισθών και συντάξεων, για όσους χρωστάνε πάνω από 3000 ευρώ. Στόχος, οι μη έχοντες πλέον τη δυνατότητα να πληρώσουν, κυρίως μικρομεσαίοι οφειλέτες. Και την ίδια ώρα, αποφυλακίζουν σκληρούς κακοποιούς, δεν προφυλακίζουν άλλους αφήνοντάς τους να ρημάζουν ζωές και περιουσίες, έτσι για να αφήσουν χώρο στις φυλακές για πολίτες που δεν έχουν να πληρώσουν. Και οι εξήντα δόσεις που προέβλεπε το ΦΕΚ των αρχών του Φεβρουαρίου για τη ρύθμιση των χρεών, έγινε 24, κάτι που «ζόρισε» πολύ κόσμο, ενώ πολλοί είναι εκείνοι πλέον που κινδυνεύουν να χάσουν την κατοικία τους, ακόμα και για χρέη της τάξης των 300 ευρώ. Το ελληνικό κράτος κατά των πολιτών του, σωτήριο έτος 2012...
Είναι φανερό ότι οι πολίτες δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Από την άλλη, δεν μπορεί το κράτος όταν χρωστά να μην πληρώνει, πολλές φορές με ανυπολόγιστες συνέπειες (είδαμε όλοι τι έγινε στην Υγεία) και όταν του χρωστάνε, να πουλά αυστηρότητα, να απειλεί, να κατάσχει και να καταστρέφει ζωές, φυλακίζοντας ανθρώπους που δεν αποτελούν απειλή για το κοινωνικό σύνολο.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε