Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

Δείτε το και θα καταλάβετε γιατί έχουν σκυλιάσει οι εβραιοσιωνιστές να ανατρέψουν το καθεστώς Ασάντ στην Συρία, αντικαθιστώντας το με αιμοσταγείς φανατικούς μουσουλμάνους:

Οι Χριστιανοί της Συρίας, Ορθόδοξοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία, αποτελούν το 10% περίπου του συνολικού πληθυσμού, ζώντας αρμονικά με τους υπόλοιπους εδώ και αιώνες. Μάλιστα, το Πατριαρχείο Αντιοχείας θεωρείται ένα από τα 4 "ιστορικά" Πατριαρχεία της Ορθοδοξίας μαζί με της Κωνσταντινουπόλεως, των Ιεροσολύμων και της Αλεξανδρείας.
Έτσι λοιπόν, οι εβραιοαμερικάνοι θέλουν ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ τον Ορθόδοξο πληθυσμό της εν λόγω χώρας, προκειμένου να την καταστήσουν ισλαμικό προτεκτοράτο στα πρότυπα του Κατάρ, του Κουβέιτ, της Σαουδικής Αραβίας και άλλων καθεστώτων - πιονιών των σιωνιστών: Εμπόδιο σ' αυτά τα σχέδια, αποτελούν οι Ορθόδοξοι της Συρίας.
Το μεγάλο τους πρόβλημα όμως, είναι η δυναμική παρουσία των Ρώσων στην περιοχή. Ίσως γι' αυτό "έστειλαν" τους...χρήσιμους ηλίθιους Τούρκους να προκαλέσουν, προκειμένου να τους δοκιμάσουν: Τα αποτελέσματα, όλοι τα γνωρίζουμε.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε