Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012

Εδώ σεισμός εκεί σεισμός που ο σεισμός;

Σεισμό μεγέθους 6 Ρίχτερ περιμένει ο εντεταλμένος ερευνητής του Αστεροσκοπείου Αθηνών Γεράσιμος Χουλιάρας χωρίς να προσδιορίζει τον τόπο εκδήλωσης του ισχυρού σεισμού. «Στατιστικά έχουμε ένα σεισμό με μέγεθος 6 Ρίχτερ κάθε χρόνο στη χώρα μας . Γι αυτό περιμένουμε να συμβεί και είναι φυσιολογικό. Όμως το θέμα δεν είναι το μέρος που θα συμβεί ο σεισμός αλλά η διάλυση των υπηρεσιών της Πολιτείας που δεν πραγματοποιεί πλέον ελέγχους στα επικίνδυνα κτίρια με πιθανά δραματικά αποτέλεσμα» – δήλωσε στο ΙΟΝΙΟΝ FM και στην εκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ο κ.Χουλιάρας ενώ αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι υπάρχει ανησυχητικό σήμα της ομάδας ΒΑΝ. Ο κ. Χουλιάρας ζήτησε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να δώσει άμεση προτεραιότητα στον έλεγχο και στη θωράκιση των κτηρίων.

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε