Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

"Τρελό κι ηλίθιο το πρόγραμμα της Αριστεράς (vid) "

Ένας ευρωβουλευτής, από τους αγαπημένους ξένους πολιτικούς στην Ελλάδα, που έχει υπερασπιστεί τη χώρα μας με σθένος ουκ ολίγες φορές μες στο ευρωκοινοβούλιο,
αν και σε άλλες μας έχει πουλήσει βλέπε Κύπρο και την Μακεδονία μας ,όμως έχει σημασία αυτή την φορά οι αλήθειες που λέει για όσους βέβαια έχουν αυτιά και ακούνε !
σε συνέντευξη τύπου λοιπόν που παρεχώρησε "έσβησε" τις προεκλογικές διεκδικήσεις τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και του ΚΚΕ. Παρακολουθείστε τι είπε ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ και βγάλτε τα συμπεράσματά σας εν όψει των εκλογών....


Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε