Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΠΙΚΟ "ΕΠΙΣΚΟΠΟ" ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ




Γράφει ο  Παναγιώτης  Τελεβάντος

Με βαθύτατη θλίψη οι πιστοί πληροφορήθηκαν τη νέα απρεπή οικουμενιστική ενέργεια του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεου Β΄.

Η ίδια η Μητρόπολη Σύρου - στο ιστολόγιό της - μας γνωστοποιεί ότι ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τήνου κ. Δωρόθεος Β΄ πήγε σε παπικό ναό για να συγχαρεί τον “επίσκοπο” των Παπικών Φραγκίσκο Παπαμανώλη για τη συμπλήρωση 50 χρόνων της ιερατείας του.!!!

Σεβασμιότατε,
1.) Ο εκλαμπρότατος Φραγκίσκος Παπαμανώλης ΔΕΝ είναι επίσκοπος. Δεν είναι καν βαπτισμένος επειδή “το βάπτισμα των Λατίνων είναι μίασμα” (Οσιος Νικόδημος Αγιορείτης). Οχι ζωοποιό μυστήριο. Επομένως ο εκλαμπρότατος όχι μόνον δεν έχει την “ειδική ιερωσύνη” και αρχιερωσύνη που του αποδίδετε, αλλά δεν έχει καν ούτε τη “γενική ιερωσύνη” που έχουμε εμείς οι λαικοί που βαπτιστήκαμε στην Αγία κολυμβήθρα της Ορθοδόξου Εκκλησίας.

2.) Ποιος λόγος υπάρχει ένας Ορθόδοξος επίσκοπος να συγχαίρει (δηλαδή να χαίρεται μαζί με ένα αιρετικό) επειδή συμπλήρωσε 50 χρόνια υπηρεσίας - και μάλιστα σε επιτελική θέση - μιας αίρεσης;

3.) Ποιος λόγος υπήρχε έστω και εθιμοτυπικώς να παραστείτε σε Παπικό ναό την ώρα που οι αιρετικοί “κληρικοί” ήταν ενδεδυμένοι άπασαν την “ιερατική” και “αρχιερατική” αυτών στολή;

4.) Για ποιο λόγο θεωρήσατε σκόπιμο να αναρτήσετε την είδηση στο ιστολόγιο της Μητροπόλεως σας;
Για να μας προκαλέσετε;
Για να μας σκανδαλίσετε;
Για να σας πούμε μπράβο για το “κατόρθωμα”;
Με συγχωρείτε Σεβασμιότατε αλλά δεν νομίζετε ότι υποσκάπτετε τον εαυτό σας απροκάλυπτα με αυτές τις ενέργειες;
Σας παρακαλούμε θερμά και υικά!

 Μη μας απογοητεύσετε ποτέ στο μέλλον.

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε