Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Οι κρυμμένες τοιχογραφίες του Ακρωτηρίου της Θήρας

Saffron Gatherers Ad Rosettes Ad Κυκλοφόρησαν και οι ηλεκτρονικές "αφίσες" της εκστρατείας που αποσκοπεί στο να εκτεθούν στο κοινό οι - μοναδικής ομορφιάς - αυθεντικές τοιχογραφίες από τον Προϊστορικό οικισμό του Ακρωτηρίου της Σαντορίνης, οι οποίες σήμερα βρίσκονται κρυμμένες σε αποθήκες.


Πρέπει να σημειωθεί ότι η υπηρεσιακή υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κα. Τατιάνα Καραπαναγιώτη, από την πρώτη κιόλας μέρα της υπουργοποίησης της, έδειξε προσωπικό ενδιαφέρον για το θέμα και ελπίζω να μπορέσει να δρομολογήσει τις εξελίξεις ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα οι τοιχογραφίες να είναι προσβάσιμες στους επισκέπτες του νησιού. Ελπίζω επίσης η εκστρατεία "Allow me to see the hidden frescoes from Akrotiri" που "τρέχει" στο διαδίκτυο να δράσει ενισχυτικά των προσπαθειών της υπουργού.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε